3 dôvody prečo si kúpiť použitý kočík z Modrého koníka (nie z bazára ☝️)

    1. Nekupujete mačku vo vreci – aj my často nakupujeme už použité veci, preto vieme, aká je to neistota. Takže rozhodnúť sa pre kočík z druhej ruky bez strachu, aby mu po čase neodpadlo koliesko, neodišla mu brzda alebo mal nevyprateľné fľaky – to je zväčša nemožné. Ten strach tam býva vždy. My vám ho ale našou ponukou overených kočíkov z druhej ruky chceme odbúrať a dodať vám odvahu, že aj jazdený kočík môže byť skvelá kúpa!

    2. Naše kočíky prešli hĺbkovým čistením a odbornou kontrolou – v Modrom koníku máme svoj tím, ktorý sa venuje vykúpeným kočíkom z druhej ruky. Náš Majo každý kočík vyčistí a skontroluje, no a naša kočíková poradkyňa Ľudka zanalyzuje každý jeden kočík „od hlavy po päty" a overí jeho funkčnosť a zachovalosť.

    3. Bezpečný nákup od e-shopu s možnosťou vrátenia tovaru – v skratke: žiadni podvodníci, rýchle dodanie kamkoľvek, kvalitné zabalenie ako ochrana pred poškodením prepravou, možné vrátenie v prípade, že by predsa len náhodou niečo nesedelo a pod. Pri nákupe na e-shope ste chránený spotrebiteľ. Pri priamom nákupe z bazára je hladký nákup skôr o šťastí...

    Preto ani neváhajte a choďte si pozrieť našu ponuku 👉 https://i.modrykonik.sk/3W1iC6B

    📩 V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na vykup@modrykonik.sk 😊