Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    moncitka
    31. máj 2018    Čítané 397x

    Linoly sa už nevzdáme

    Ahojte.

    Volám sa Monika, som mamina už skoro 8 mesačného chlapčeka ktorý sa narodil v (32+2tt) predčasne je to môj zázrak. Už od 3. mesiaca som si všimla, že sa dosť škrábe na brušku a nožičkách a na kožnom nám predpísali maste ale nič nepomohlo, škriabal sa ďalej neskôr to bolo horšie začal sa aj za hlavičkou už som nevedela čo mám robiť.

    Zapojila som sa do súťaže o testovanie Linoli lotion, lebo mi ju viaceré žienky mamičky odporúčali ale úprimne moc som neverila, že vyhrám až zrazu v schránke na MK svietila jedna správa. Vytešená som čítala že som bola vybratá, neverila som vlastným očiam, bola som šťastná a dúfala som, že pomôže.

    Hneď po kúpaní som Miska vymastila Linolou a opakovala som každý deň. Nielenže krásne vonia ale aj môjmu synovi pomohla. Testujeme ju už mesiac a o poznanie sa Miško menej škriabe. Som nesmierne šťastná lebo to bol hrozný pohľad, keď bol celý doškriabaný... Ešteže máme Linolu a používame ju každý deň. Najlepšie je na tom, že priateľ má ekzém a začal ju tiež používať. Povedal, že už nechce iný krém a máme ju na stole pri posteli.


    Môžem Linolu Lotion len doporučiť čo sa týka krému, ale aj Linolu do kúpeľa za mňa môjho priateľa a syna určite len doporučujem!! A moc ďakujem, že sme mohli testovať tento úžasný krém. Hneď ako sa nám minie, pobežím kúpiť nový, pretože sa ho nevzdáme.

    Je to krásny pohľad na syna, keď sa smejka a nič ho neškriabe.

    Ešte raz moc ďakujeme!

    Oddychujem ...Ale hlavne že drobec je v poriadku🙏 vdaka bohu😍aj som ho videla zlatušika môjho

    Tak dnes mam 26 🎂rokov zas o rok staršia bože ved len toj som oslavovala 18 🎉🎁🙈 najkrajši darček mam v brušku a ma len niekolko cm 😍 Nič viac nechcem len aby to drobátko krásne rástlo a bolo zdravé🙏😉

    Neviem čo mam variť už🙂zo všetkeho mi je zle ...ledva som do seba napratala ranajky ach nech už tieto chvíle prejdu a začnem si 🤰užívať poriadne 👶❤