33 / 389
    Plnený, zapečený chlieb - veľká dobrota
    monda17
    autor

    narezať, napchala som tam slaninu, mladú cibulku a mozarelu, potrela som zmesou - olivový olej+cesnak, zabalila do alobalu, dala som to na 15 minut pri 200 stupnoch piect, potom som to otvorila a dala ešte na 5 minúť zapiecť.
    Jednoduché a vynikajúce, chlap sa zalizoval až za ušami 🙂 ja tiež samozrejme.

    24. mar 2014

    @monda17 tak toto skúsim, ďakujem 🙂

    19. mar 2015

    ahoj mozem sa ta opytat ako si to narezala len take pasiky a potom sito medzi tie otvory napchala alebo ako vyzera to velmi chutne

    1. apr 2015

    Ahoj. To je "normalny" chlieb, alebo len nejaka vacsia zemla (bosniak)? A kade si to plnila? Niekade z boku? Dik.

    22. apr 2015
    monda17
    autor

    @veronikakanis
    @ma.cka je to bosniak narezany (tesco) a pomedzi rezy popchaté čo hrdlo ráči 🙂

    22. apr 2015

    mňam

    25. nov 2015