91 / 389
    Zapekaný encian so zeleninou v alobale
    monda17
    autor

    Suroviny:
    2 ks enciánu alebo syra podľa chuti,
    4 plátky kuracej šunky, (ja som dala schwarzwaldsku)
    4 cherry paradajky, polky,
    1/2 cibule, tenké kolieska,
    1/2 stredne veľkej cukiny, tenké plátky,
    bylinky podľa chuti, oregano, bazalka...,
    korenie na grilovanú zeleninu
    olivový olej,

    Rúru som si predhriala na 200 stupňov. Z alobalu som si odtrhla väčší kus, aby sa do neho dal zabaliť celý syr so zeleninou aj z vrchu. Vytvorila som si z neho takú „kapsičku“. Na spodok každej kapsičky som uložila 2 ks plátky šunky, kolieska cibule, paradajky, cukinu, na to uložila encián, dochutila soľou, bylinkami, koreninami a nakoniec zaliala trochou olivového oleja a zabalila.

    Piekla som 25 minút, 5 minút pred dokončením som vrch alobalu otvorila a dopiekla.

    14. apr 2014
    monda17
    autor

    + som zabudla ... dala som papriku a aj špenát 🙂

    14. apr 2014

    tu si davam koment aby som to zajtra nasla :D ...milujem hermelin :D vdaka za tip

    30. nov 2015

    mňam mňam 🙂

    21. dec 2015