298 / 389
    RAW VEGAN malina
    monda17
    autor

    INGREDIENCIE KORPUS
    100 g vlašských orechov
    5 sušených sliviek
    1 lyžica kokosového oleja

    PLNKA
    350 g nesolených kešu orechov
    300 g malín
    1 banán
    2 lyžice medu
    120g kokosového oleja

    NA OZDOBENIE
    1 avokádo
    1 banán2 lyžice kakaa
    čerstvé maliny

    KORPUS

    V sekacom mixéri najemno rozomelieme orechy (až kým sa z nich začne uvoľňovať olej a orechy sa začnú spájať), slivky, ktoré boli predtým namočené vo vode, a roztopený kokosový olej. Dostaneme lepivú zmes. Natlačíme ju na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a dáme stuhnúť do chladničky.

    PLNKA

    Kešu orechy, ktoré boli celú noc namočené vo vode, rozmixujeme postupne na hladkú kašu. Postupne pridávame maliny, banán, med a kokosový olej. Dohladka rozmixovanú zmes nalejeme na stuhnutý korpus. Dáme do chladničky stuhnúť min. na 4 hodiny.

    NA OZDOBENIE

    Zrelé avokádo, banán a kakao rozmixujeme na kašu. Pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou nanesieme kakaový krém na stuhnutý koláč. Na záver môžeme dozdobiť čerstvými malinami a lístkami mäty.

    11. okt 2017