monika0001
25. feb 2016
339 

ÚTOK na vnútorné stehná: Už sa viac nebudú hompáľať!

Zdroj :  http://prezenu.noviny.sk/c/krasa-a-moda/utok-na-vnutorne-stehna-uz-sa-viac-nebudu-hompalat

Vnútorné stehná sú problém, však dámy? Pustite sa s nami do boja menom spevňovanie. Osobný tréner vám ukáže, ako mať opäť nôžky ako mladica.

Bruško, zadok či svaly na rukách ste si už mali možnosť precvičiť v predošlých týždňoch. Dnes vám prinášame ďalší skvelý domáci tréning s moderátorom relácie TOP STAR a súčasne skvelým osobným trénerom - Jánom Bakalom. A rovnako, ako pri predošlých cvičeniach, si môžete zacvičiť v pohodlí svojho domova. Veríme, že skvelé výsledky sa dostavia už čoskoro!

„Vnútorné stehná sú ďalšou problémovou partiou, ale nič nie je nemožné a ak budete nasledujúce cviky cvičiť aspoň 20 minút denne, po pár týždňoch uvidíte prvé výsledky,“ radí skúsený tréner Ján Bakala. Poďte to spolu s nami vyskúšať!

1. Zdvih nohy vbok

Dáte sa do polohy na pravý bok. Opriete sa rukou o celú plochu predlaktiach, váha spočíva na lakti. jednu nohu vystrie, druhú nohu preložíte za koleno. Špička smeruje dopredu a budete dvíhať nohu smerom k stropu. Noha je vystretá, dvíhame k stropu pätu, nie špičku. Takto zapojíte vnútornú časť stehenných svalov. Opakujete 20-krát v troch sériách, potom vymeníte strany.

2. Nožnice

Ľahnete si na chrbát, ruky dáte popri tele, vystriete nohy do mierneho 45-stupňového uhla. Kolená aj špičky sú vystreté, nohy roznožíte a vzápätí urobíte „zástrih“ prekrížením oboch nôh. Pri tomto pohybe sa napne vnútorná strana stehien. Opakujete 20-krát v troch sériách.

3. Krúženie s vystretými nohami

Ostanete v polohe ležmo – ležíte na chrbte, ruky sú ukotvené popri tele. Nohy zdvihnete do 45-stupňového uhla, roznožíte ich mierne do šírky ramien. Následne krúžite do vonkajšej strany oboma nohami súčasne, pričom opisujete nohami plný, symetrický kruh. V troch sériách opakujte dvadsaťkrát.

4. Unožovanie vbok

Dáte sa do polohy „mačičky“, teda na štyri. Na jednom kolene kľačíte, druhú nohu vystriete do strany. Koleno je pevné, svaly sú spevnené, špička flexnutá (v 90-stupňovom uhle). Nohu dvíhame hore a zase dole, pričom ju úplne nepoložíme. Smerom dole sa nadychujete a smerom hore vydychujete. Opakujete 20-krát v troch sériách a nohy potom vymeníte.

Všetky štyri účinné cviky na vnútornú stranu stehien si môžete pozrieť v inštruktážnom videjku.

Za poskytnutie priestorov ďakujeme fitnescentru Maximus Gym.

Máte chuť precvičiť si aj ďalšie problémové partie? Tu je presný návod, ako mať perfektné bruško , zadok či svaly na rukách:

Ach, to brucho. Zbavte sa pneumatiky do TÝŽDŇA!

Perfektný zadok za jeden mesiac: Domáci tréning s osobným trénerom

Stop ovisnutým svalom na rukách: 4 cviky na TRICEPS

Autor: Michaela Saleh

dakujem,od zajtra zacinam 😁

25. feb 2016

@tinkuska3 mozem odporucit.. 😉

25. feb 2016

Začni písať komentár...

Odošli