Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    😂

    😀

    😏

    Poradte mi prosim najlacnejšieho kuriera ,,chcela by som poslat do česka balik cca10 kilovy ...??? vdaka 😘

    😀😂👈

    🙂

    😅

    🙄🍕👇😀

    😂😂😂😂 kks ale ze fakt 😂😂😂😂

    🌞👙😵

    😀
    Šéf si chcel užiť so svojou krásnou mladou sekretárkou vo svojej kancelárii, na svojom veľkom koženom kresle. Ale sekretárka mala mladého vyšportovaného priateľa.

    Jedného dňa to šéf už nevydržal, postavil sa pred svoju sekretárku a povedal: ” Dám Vám 200 euro, ak mi doprajete s vami chvíľku potešenia” ..Sekretárka rázne odmietla.Šéf navrhol :

    “Budem rýchly. Hodím vám peniaze na zem, vy sa v tej minisukni pre ne zohnete. A než sa stačíte zdvihnúť, budem už hotový. Ani si to nevšimnete.”

    Sekretárka sa na okamih zamyslela a povedala, že sa poradí so svojim priateľom.Večer všetko vyrozprávala svojmu priateľovi a ten jej navrhol: “Povedz si o 400 euro, keď ti ich hodí na zem, rýchlo ich zober a vstaň, aby si nestihol stiahnuť nohavice.”

    Ráno sekretárka povedala svojmu šéfovi, že súhlasí, ale že chce 400 euro.

    Šéf súhlasil.Priateľ čaká vyše pol hodiny na svoju milú, Po 45 minútach to už nevydrží a volá svojej priateľke:

    “Čo sa ku*va deje?”Sekretárka trhane odpovedá svojmu priateľovi:”Do čerta!!! ..On…..mi….to…..tu….roz..sy…pal…….v…drobných!!!!

    😂

    🙂

    Krasne ranko 😀

    Keď Boh tvoril ženu, bol už šiesty deň jeho práce a robil aj nadčasy. Prišiel k nemu anjel a opýtal sa ho: „Ako to, že ti trvá tak dlho stvoriť ju?“ A Pán odpovie: „Videl si môj projekt, ako stvoriť ženu? Musí byť úplne umývateľná, ale nemôže byť z plastu. Musí mať 200 ohýbateľných kusov a byť schopná fungovať aj na diéte z toho, čo zostalo. Mať schopnosť vynosiť aj štyri deti naraz. Mať bozk, ktorým môže liečiť od poškrabaného kolena až po rozbité srdce a dokáže to len s dvomi rukami...“ Anjel sa začudoval: „Len dve ruky...? Nemožné! A to je len základný model? To je príliš veľa roboty na jeden deň... počkaj do zajtra, potom ju dokončíš.“ „Nie,“ odpovie Pán, „už mi chýba len málo, aby som dokončil toto stvorenie, do ktorého vkladám celé svoje srdce... Bude sa starať sama o seba, keď bude chorá a bude môcť pracovať 18 hodín denne.“ Anjel sa priblížil a dotkol ženy. „Ale urobil si ju takú krehkú...“ „Je krehká, ale je zároveň aj silná. Nevieš si predstaviť, koľko je schopná zniesť a vydržať.“ „Bude schopná myslieť? opýta sa anjel. Boh odpovie: „Nielen že bude vedieť myslieť, ale aj rozmýšľať a jednať.“ Anjel sa dotkol líca ženy... „Pane, zdá sa mi, že tento model niečo stráca...“ „Povedal som ti, že som sa snažil dať do nej veľa vecí... nie je to žiadna strata... to je slza.“ „A na čo slúži, na čo je dobrá?“ nechápe anjel. A Boh odpovie: „Slzy sú jej spôsob vyjadriť svoju radosť, svoj trest, svoju nevinnu, svoju lásku, svoju samotu, svoje trápenie, svoju hrdosť.“ Anjel ostal zaskočený. „Si génius, Pane, myslel si na všetko. Žena je naozaj nádherná.“
    To je! Ženy majú energiu, nad ktorou muži žasnú. Postavia sa zoči voči ťažkostiam, udržia ťažkú váhu... ale majú v sebe šťastie, lásku a radosť. Usmievajú sa vtedy, keď by chceli kričať. Spievajú vtedy, kedy by chceli plakať. Plačú, keď sú šťastné a smejú sa, keď sú nervózne. Bojujú za to, v čo veria. Uniknú nespravodlivosti. Neprijmú „nie“ ako odpoveď na to, v čo veria, že má riešenie. Ochudobňujú sa, aby udržali na nohách rodinu. Milujú bezpodmienečne. Plačú, keď ich deti dosiahnú úspech a tešia sa zo šťastia svojich priateľov. Sú šťastné, keď počujú rozhovory o krstinách či svadbe. Ich srdce puká pri strate milovanej osoby. Bez pochyby sú silné, keď si myslia, že už nevládzu. Vedia, že bozk a objatie môžu pomôcť vyliečiť srdce.
    Bez jedinej pochybnosti je to tak, ale... v žene je jeden nedostatok: že zabúda na to, aká veľká je JEJ HODNOTA.

    Ten Reza nema chybu 😀

    Neviete prosim Vas či tieto bundičky z bonprixu sedia velkostne..?