mono1706
15. nov 2018
137 

Všetko musí byť raz prvýkrát alebo ako sme testovali Sunar premium 2.

Ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť testovačky mliečka Sunar premium 2. Do testovania sme sa zapojili prvýkrát a hneď nás aj vybrali. Vďaka tomu sme skúšali piť mliečko z fľaše a tiež to bolo prvýkrát, keďže doposiaľ bola Ninka plne dojčená.  Ako to dopadlo, čítajte ďalej...

Balík s mliečkom prišiel krásne zabalený. Pri rozbaľovaní nesmela chýbať samozrejme hlavná testovačka Ninka. Okrem mlieka na nás čakalo aj prekvapenie. V balíku sme našli fľašu na mliečko tommee tippee. Potešili sme sa, keďže sme doteraz veľkú fľašu nepotrebovali, nemali sme ju ani kúpenú. Ďakujeme.  

Ninka má mliečko ešte na raňajky, pred spinkaním a zobudí sa aj v noci. S testovaním sme začali ráno. V balení sme po otvorení našli dva balíky mliečka po 300g a samozrejme odmerku. Prvé mliečko sme si pripravili podľa návodu na krabici - 1 odmerka mliečka na 30ml vody.  Mliečko sa nám krásne rozpustilo v novej fľaši. Začali sme s 3 odmerkami. Ale hneď nastal problém, novú fľašu Ninka odmietla. Nič sa nedeje, mliečko sme preliali do malej fľaše, ktorú používame na vodičku. Túto fľašu spoznala a vrhla sa po nej. No keď ochutnala, hneď prišla na to, že je to niečo iné. Dala si možno jeden hlt a viac nechcela. Hlavu hore, večer skúšame opäť. Dopadlo to, žiaľ, tak isto.

Pokračovali sme takto zopár dní. Cez deň som jej skúšala mliečko ponúknuť v hrnčeku, z ktorého rada pije. Žiaľ, ani to nemalo úspech. Moje pokusy boli stále neúspešné. Až nakoniec, keď videla fľašu s mliekom, spustila plač. To bola pre mňa STOPKA, aby som jej mliečko prestala ponúkať. Vyskúšali sme teda pridávať mlieko do jedla. Zemiaková kaša, polievky, kašičky... Tu jej mliečko zachutilo a po každom takto pripravenom jedle zostala mištička prázdna. Takže mliečko jej chutilo.

Sunar premium 2 zaujme už svojím vzhľadom. Mlieko je ľahko dostupné, ale aj cenovo výhodné. Jedno balenie 600g stojí okolo 10€-13€. Obsahuje ako jediné mlieko mliečny tuk, ktorý sa nachádza v materskom mlieku. Taktiež obsahuje:

  • Vitamín A,
  • Vitamín C
  • železo
  • LSP mastné kyseliny
  • Galaktooligosacharidy
  • DHA, ARA a nukleotidy

Napriek tomu, že naše testovanie skončilo neúspešne a Ninka je stále dojčená, som rada za možnosť testovať mlieko Sunar premium 2. Na prvýkrát to dopadlo super. Mliečko nám ešte ostalo, ale kašičky z neho sa míňajú veľmi rýchlo. Každá mamička musí prísť na to, čo jej dieťatku chutí. Ani mrkvička prvýkrát nechutila. My to skúsime o mesiac znova.

#test_sunar #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli