motolica
7. nov 2018
210 

Asi idem do toho...

Asi musím aj chcem... Lebo buď spíšem kazuistiku, epos alebo čo ja viem čo za literatúru alebo si to zoberiem raz do hrobu. Škoda by bola, keby som sa s tým všetkým s vami nepodelila.

Poďme na to. 

Žijem v cudzom meste, v dome so svokrou, ktorá u mňa sposobila rozvoj šaolinskych schopností, pretože už dávno by ste počuli v TV novinách o cielenom a plánovanou útoku nevesty na svokru... Fuuu,  ale našťastie si denne ďakujem a blahoželám si, že to uhrávam aj bez zásuvky plnej antidepresív a lekárskej správy, že potrebujem papiere na hlavu..

No ale poďme ďalej....

Mám aj muža😁asi ideálneho by som povedala,je niečo ako medvedík Koala na strome, ktorý by nezliezol ani keby strom začal horieť a zároveň Monk.hmmm...ta kombinácia stojí za to, aby som tomu venovala pár článkov. 

A máme aj dieťa. 2 ročné a besné,ale asi štandardne besné ako väčšina mláďat v tomto veku. 

A pracujem... Fulltime job... S dieťaťom...áno.. Som sado-maso a režisér z 50 či koľko odtieňov sivej si môže ísť ku mne po nápady. 

A po pôrode som osprostela.... Ale tak kvalitne, že sa čudujem, že vôbec pracujem a či by nebolo vhodnejšie sa napríklad venovať len aktivizačným prácam typu zametať lístie popri ceste v reflexnej veste...tam by som prinajhoršom stratila len metlu požičanú z obecného úradu. Každopádne moje kognitívne funkcie a pamäť chytajú suterén. ..  

Prečo je to tak, vysvetlím inokedy a prečo sa mi dejú také veci aké sa dejú... Neviem... Asi niekto hore má zmysel pre humor. 

Čiže viacmenej články budú asi o tom... Aký je život mamičky žijúcej v cudzom meste,deliacej sa o jednu kúpeľňu a kuchyňu so svokrou, starajúc sa o muža - koalu a dieťa, pracujúcu a snažiacu sa prinavrátiť svoje priemerné IQ .... Ale všetko čo použijem v článkoch  je myslené s humorom.... Svoje dieťa a muža zbožňujem a svokru....tú sa tiež učím mať rada🙂🙃. 

Prvy clanok a uz chcem viac 👏🏻 😎

7. nov 2018

@zumma ďakujem krásne a ja som si kládla otázku, či to aj niekto bude čítať tieto moje výlevy 😂😂tak minimálne ty 😁

7. nov 2018

@motolica urcite nas bude viac 😎 nic neboj. Len smelo do toho 😉 nikdy nevies kam ta to posunie a co ti to prinesie!

7. nov 2018

cakame na dalsi vylev 🙂

7. nov 2018

Tuším by sme si mohli podať ruky 😊

7. nov 2018

Začni písať komentár...

Odošli