motylik87
10. feb 2018
347 

Spokojnosť s olejom Bi-oil

Som rada, že som dostala možnosť testovať tento skvelý olej Bi-oil. Je mojím každodenným pomocníkom pri natieraní bruška od 23 týždňa tehotenstva. Poctivo a pravidelne som každý deň natierala bruško. Má veľmi zaujímavú a prenikavú vôňu, ktorú zvýrazňuje najmä levanduľa. Boli však aj dni kedy sa nedalo využívať tento olejček a to najmä, keď začalo bruško tvrdnúť a pri hospitalizácii v nemocnici. Hneď potom som začala znova využívať služby tohto olejčeka, aby som predišla nejakej strii, pretože bruško sa začalo zas zväčšovať a cítila som ako ma svrbí pokožka. Po dvoch dňoch opäť bolo všetko v poriadku. 

Tento olejček som skúsila otestovať aj na moje starsie strie keď som bola tínedžerka. Úplne však nezmizli, ale je vidno ako splynuli s pokožkou a postupne začali blednúť. Ďalšie sa s pribúdajúcimi kilami neobjavili, čo ma veľmi teší 🙂 Po prvom tehotenstve mi ostala tiež jazva po sekcii. Lenže tá sa mení s rastúcim bruškom. Určite však chcem aj po ďalšom pôrode skúsiť účinky olejčeka, či vybledne alebo sa postupne zmení. 

Bruško mi v priebehu dvoch týždňov rýchlo narástlo a aj napriek tomu ani známka po žiadnej strií. Veľmi ma to teší. Viem, že niektorí to pripisujú génom, ale podla mňa záleží aj od pokožky danej ženy. Určite budem olejček používať až do pôrodu, pretože práve teraz príde to obdobie, kedy detičky začnú priberať najviac a tým aj bruško bude ešte viac rásť a potrebovať ďalej starostlivosť.

Rada by som olej bi-oil odporučila aj ďalším budúcim mamičkám. Za vyskúšanie to určite stojí a môžu tak prežiť tehotenstvo bez obáv, že spravili niečo pre seba aj svoje telo. Aby boli po pôrode spokojné a nie sa hanbili. 

K nevýhodam olejčeka  som registrovala, len suchú pokožku po pár hodinách po nanesení. Pre mnohé však môže nevýhodu predstavovať vôňa levandule, ktorá je dosť prenikavá a tiež cena oleja.

K výhodám u mňa najviac zavažilo, že po nanesení som si hneď mohla spokojné obliecť tričko a neostalo vôbec mastné. Určite plus je aj kvalita oleja, príjemná vôňa a najkrajší pocit pri natieraní bruška ;) 

Tak a na záver odporúčam len natierať, natierať a natierať. Ja sa opäť chystám na večerné natieranie ;) 

#test_bioil

Začni písať komentár...

Odošli