1 / 1

    Odkiaľ je to pyzamko? 😍

    17. máj 2021

    Aach uspavanie. Moja nocna mora od narodenia. Moja nikdy dobre nespala a uspavala som hodinu a pol. Zo spalne som vysla, iba aby som sa sla vycikat a potom bola znovu hore. Ked mala rok a pol sme si prvykrat pustili telku a zacali pozerat Frasiera. Darovala mi cas na jeden diel, vynimocne na dva. Kym sme pozreli vsetky casti, presiel rok.
    Je to moja jedina, triky neporadim. Ja som to v sebe prijala, ze to tak je (aj ked teda obcas som bola z toho zufala).
    A prvykrat celu noc prespala, ked mala 3,5 roka.
    Apropo, uzasna fotka 😍.

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @zuzana_j23 to bola skôr taka suprava teplákova na leto. Značka Moi Noi🙃 super veci majú

    17. máj 2021

    @mravenek ďakujem pekne mrknem 🙂

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @zplichtova jeeej Frasier, to sme pozerali každé moje tehotenstvo😊😊 milujeme. No ako mne sa druhá budievala v noci v priemere desaťkrát a teraz najmenšia osem🤣🤣 strašne. Ale skôr ako to budenie mi ozaj vadí to uspávanie. To je za trest😇

    17. máj 2021

    Krasne pyzamko😉. Moji su nespavci a pocas splnu tahame nocnu aj teraz, ked uz maju 4,5 roka😅. Kym som bola bezdetna, chodili sme s muzom po polnoci domov z party. Ked sa narodili oni dvaja, o polnoci sme isli von s kocikom, len aby zaspali🤣. Ale mame aj pozitivum - chapavy policajt odpustil muzovi pokutu za jazdu na cervenu (zastavis, dieta sa zobudi🤣). Inak, u nas celkom dobre zaberal na uspavanie koncert Nightwish nahlas - akurat teda, skoncil koncert, a mali sa zobudili🤣. Pevne nervy, a odporucam Jägermeister alebo Unicum (uzivat podla potreby🤣).

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @bubinko1506 to sú rady hodne skúšky 🤣🤣🤣 to sa mi páči. Ja sa inak čudujem ako som sa po tej našej druhej dala nahovoriť na ešte jedno dieťa ale tak my matky strašne rýchlo zabúdame 😂😇😇

    17. máj 2021

    @mravenek ano, poznam aj to nocne budenie. O tom kolkokrat bola v noci hore, som radsej pomlcala 😂.
    Ked mala dva roky, sli sme na 40 dni na Novy Zeland. Stale presuny na nove miesta, vylety, plaze, hory ju unavili natolko, ze sa zobudila iba raz za noc aj to az nad ranom. A ja naucena byt stale hore, som sa stale budila a kontrolovala, ci dieta zije.
    Zial, po navrate sa vsetko vratilo do starych kolaji, taky narocny program som tu realizovat nevedela.

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @zplichtova tak toa je sen😆 píšem na zoznam Nový Zéland 😂😂

    17. máj 2021

    @mravenek hihi, ja som povodne nechcela deti vobec. Muz chcel dve, dala som sa nahovorit na jedno. Napokon mame kompromis - jedno tehotenstvo, dve deti. A momentalne ma lame na tretie dieta, takze sa zrejme pustime do adopcie. Moja kamoska uspavala vecer malu tak, ze ju v pyzamku nalozili do auta, presli trasu BA-PN-BA, mala zaspala, preniesli ju do postielky a pustali jej z youtube zvuky ulice.
    Ja som neznasala, ked sme boli u nasich na dedine - vsade ticho, akurat kazdych 15 minut zvony na kostolnej vezi zvonili🤣.

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @bubinko1506 tak na toto vozenie som povedala ze sa nikdy nedám nahovoriť 😅 ale verím ze keď sa inak nedá tak aj toto je záchrana😉 držím palce pri adopcii ak sa rozhodnete, to je veľká vec❤

    17. máj 2021

    @bubinko1506 moja sestra ma 4 deti a vsetky v aute uspavala. Ja by som sa dala ukecat, lenze kebyze chcem moju z auta vybrat, bola by hore.

    @mravenek ja som si zas povedala, ze nebudem dieta uspavat na fitlopte. Ze ju na to ucit nebudem. Noo, rok a pol bola fitlopta nasim vernym spolocnikom 😁🤷🏼‍♀️.

    17. máj 2021
    mravenek
    autorAMBASÁDORKA

    @zplichtova fitloptu mal bracho pri prvom🤣🤣 také klasiky ozaj. Ved presne človek si povie že to nikdy nebude robiť a na druhy deň už skáče 😅😅😅

    17. máj 2021