Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mucinka1511
    17. mar 2020    Čítané 255x

    Nutrilon Profutura 2

    Ahojte! 

    V prvom rade sa vám chcem predstaviť. Volám sa Lucia a mám dve deťúrence, Ninku (7r) a Jurka (7m). 

    Bohužiaľ, ako mnohé mamičky, ani ja som nemohla kojiť, no nie vlastným pričinením. Ninku som kojila len v pôrodnici. Keď sme prišli domov, dostala som vysoké popôrodné teploty a mliečko mi odišlo. Jurka som kojila 2 mesiace, no po dvoch mesiacoch sa mi čím ďalej tvorilo menej a menej mliečka. Skúšala som rôzne čaje na podporu laktácie, jedla som jogurty, dokonca mi poradili Vineu, no nič nezabralo. Museli sme prejsť na umelé mliečko. Pri Ninke sme hneď používali Nutrilon, takže voľba bola jasná aj pri Jurkovi. S Nutrilonom sme nemali žiadny problém, nezapekalo, vypil fľašku len taký fukot. Prešli sme na Nutrilon 2 a začal mliečko vypľúvať, točil hlávkou, fľašku spapal horko-ťažko za 30 minút. Tak som sa rozhodla zmeniť mu mliečko, hoci Nutrilon je našou súčasťou, iné mliečko sme nikdy nepoužívali. V ten deň som bola na Modrom koníku a všimla som si, že bude testovanie na Nutrilon Profutura 2. Tak som sa zapojila, napísala komentár pod výzvu, kde hľadali 10 mamičiek na testovanie. Vybrali nás. Tešila som sa ako malé dieťa z cukríka. Nikdy som nič netestovala a ani nikdy som nič nevyhrala. Klamem 😊, vyhrala som moju rodinu, ktorú nadovšetko ľúbim a chcem pre nich len to najlepšie, a práve preto som sa na testovanie dala. 

    Deň, na ktorý sme sa tešili. Ide sa testovať 🍼! 

    Balíček nám doniesol kuriér. V balíku bol Nutrilon Profutura 2 800 g. Na dvojtýždňové testovanie. Ako prvé sa mi páčil dizajn dózy. A asi som nebola sama, komu sa to páčil. 😊 Dóza sa mi páči aj kvôli lepšiemu zabezpečeniu pred malým hladošom. Hygienický otvor na zarovnanie odmerky v rohu dózy je super. 

    Po otvorení mliečka ma prekvapila odmerka. Bola dlhšia ako na akú som bola zvyknutá, dokonca mala aj iný tvar. 

    Mliečko má vôňu rovnakú ako predtým. Keďže som ho ochutnala, ani chuť mi neprišla veľmi odlišná. Farba mliečka sa tiež nezmenila. Takže sme sa už tešili ako mliečko vyskúšame v praxi. 

    Vstali sme usmiati a pripravení testovať Nutrilon Profutura 2. Odmerka sa mi zdá nepoddajná, ťažko sa mi sype mliečko do fľašky. Mliečko sa krásne rozpustilo. Všimla som si, že viac pení. Po vypití neostalo nič na spodku fľašky, žiadna usadenina. Malý si krásne odgrgol. Mliečko nás nezapeká a ani nezvrackáme. Skúšali sme si robiť z Nutrilonu Profutura 2 aj kašičku. 

    A mliečko sa míňalo a míňalo.... až sa minulo. 

    Zhrnutie výhod a nevýhod Nutrilonu Profutura 2: 

    Výhody:

    - zloženie mliečka a garancia od výrobcu, ktorý je na trhu viac ako 40 rokov
    - dobrá cena v pomere kvality
    - dostupnosť produktu v obchodných sieťach
    - dieťatko znáša produkt skvele
    - zaručený dlhý spánok hladoša, náš prespí celú noc od 19.30 do 6.30 ráno

    Nevýhody:

    - balenie je nepraktické na cestovanie
    - odmerka je nepraktická na sypanie mlieka do fľašky
    - mlieko pení

    Viem, že veľa mamičiek je na tom rovnako a nemôže dojčiť svoje dieťa, preto Nutrilon Profutura 2 odporúčam aj napriek drobným nedostatkom. Nutrilon Profutura 2 má nedostatky krásy, no drobcom na ich vývin dá len to najlepšie, preto Nutrilon Profutura 2 je tá správna voľba umelého mliečka. 

    Ďakujem @konik_testuje a #test_nutrilonprofutura za možnosť testovať toto mliečko. #recenzia

    #test_nutrilonprofutura Dobre ráno,každé ráno len čo otvorím oči, hneď si s úsmevom po 🍼nutrilon skočím! 😊

    mucinka1511
    Správa bola zmenená    9. mar 2020    

    #test_nutrilonprofutura Hurááá do ďalšieho týždňa testovania mliečka!🍼 Taký veľký z neho budem. Zatiaľ mliečko super, naberačka sa mamine zdá nepraktická,asi si len zvyknúť musí. 😁

    #test_nutrilonprofutura naše raňajky 😊 kašička, UM nutrilon profututa a podrvené piškóty... Fajnotka ktorá zasýti nejedného hladoša

    #test_nutrilonprofutura Dnes nám kuriér doniesol balík na testovanie. Najväčšiu radosť mal malý. Povedala som mu, že je to mam-mam nahodil úsmev od ucha k uchu, ako inak chlap sa nezaprie 😊

    (2 fotky)