1 / 1

    Vôbec som nevedela o tejto akcii a keď som tam dnes videla ten košík, aj ja som dala niečo z môjho nákupu

    22. nov 2019

    @som_ponorka to je super! Hovorí sa že čo pomôže kilo ryže ale keď tak urobí dalších 200 ľudí 🙏 je to veľmi pekná myšlienka a aj trochou sa dá pomôcť veľa 💙

    22. nov 2019

    Ja sa vzdy spytam, ze co potrebuju. Ked tam uz maju 10 litrov oleja, tak ten uz asi nie 😀 Tak su radi, ze sa spytam a povedia co - zvycajne je to kozmetika... U nas to organizuju farnosti.

    22. nov 2019

    @ichbinich áno v každom meste to ide niekam inam. 🙂 Sú tam detské domovy, charity, domy dôchodcov, fary a ďalej sa to prerozdeľuje sociálne slabším rodinám 🙂

    22. nov 2019

    Tiez davam do kosika , veci kt. potrebuju. Ale hneva ma, ze takto nestoja kazdy mesiac minimalne. Ludia v nudzi pottebuju veci cely rok, nielen cez vianoce. Irituje ma mesacna ludskost.

    22. nov 2019

    @idame to je pravda. Zase je to obchodný reťazec a snim aj marketing. To pomáhanie celý rok je na ľuďoch. Kto má aké možnosti. Ja každý mesiac posielam na jednu výzvu ludialudom. Vždy si vyberiem inú. Muž posiela mesačne SMS na Dobrého anjela.
    Nie je to veľa ale aspoň niečo.

    Celkovo napríklad nemôžem pozerať relácie ako Siedme nebo a podobne. Veľmi som potom nahnevaná na ľudí a tento štát. 🙏

    Či chceme či nie, nemalo by to byť len cez Vianoce a však pre nikoho je tento mesiac najťažším. Tiež chcú mať dobré jedlo a urobiť deťom radosť a keď sa dá k tomu dopomôcť prečo nie.

    To je veľmi na dlhú debatu ale určite súhlasím, že treba pomáhať a nie len na Vianoce ❤️

    22. nov 2019

    @mummylina ja nezavrhujem tuto myslienku, len ma to mrzi, ze si na to spomenu az teraz alebo len teraz. Vianoce dokazes spravit krasne aj ked obzuvas korku z chleba a katastrofalne, ked mas dom a hostinu ako bohaci.
    Tiez pocas roka sa snazim, ked mozem pomoct bud vecami, peniazmi, stravou.
    Je to o nas. Nielen tento mesiac by sme sa mali snazit mat krasny cas.
    Inak modre z neba ci ako sa to vola nepozeram ani ja, hlavne kvoli tomu pristupu ludi.
    Inak mne sa paci "pomoc" v style tajny jezisko. Tomu rozumiem, je to o spraveni radosti, care Vianoc a aj urcity sposob pomoci a je jedno, ci je to dieta alebo dospely 🙂

    22. nov 2019

    @idame krásne napísané ❤️ a veľmi sa stotožňujem stým názorom ☺️

    22. nov 2019