Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    murko2607
    8. júl 2019    Čítané 149x

    Testujeme Spofaplast

    Tak ako každá mamička, aj ja mám detičky, ktoré neposedia a cez leto naše kolená vyzerajú ako "frontový vojak". Všetko chceme vidieť, všade chceme ísť, jednoducho zvedavé malé detičky. Ja už som sa poučila a v kabelke so sebou stále nosím leukoplast. A veľmi ma potešilo testovanie týchto náplastí. Neočakávala som nič extra, kedže sme už vyskúšali všetko.

    Ked prišli, to bola radosť, detské, krásne, farebné a keď sa nalepia, vyzerajú ako tetovačka.

    Keď nastala situácia, že bolo treba lepiť náplasť, bola som prekvapená, ako jednoducho sa to dá a úplne super na nich je to, že krásne držia a ranu obklopujú z každej strany. A fakt ma tá priľnavosť veľmi prekvapila. Tie detské su naozaj krásne farebné a dieťa si ich s radosťou dá nalepiť.

    Žiadne nevýhody som nepozorovala a môžem ich len odporúčať. Všetky mamičky by mali mať v kabelke túto náplasť, či už pre deti, alebo ako ja svojim kamoškám stále naplasťou pomôžem pri otlačenej topánke, napríklad 🙂

    Vrelo odporúčam a ďakujem.

    murko2607
    27. jan 2017    Čítané 154x

    Test Popradské wellness čaje

    V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníkovi a Popradským čajom, že sme mohli testovať, prišlo to veľmi vhod, keďže je vonku dosť zima a my sme v deň, keď kuriér priniesol obrovský balík, dostali kiahne, konkrétne staršia Hanka.

    To bolo radosti a hneď sme si spravili, Hanka vybrala.

    Wellness čaj Ginko pamäť a prekrvenie

    Po zaliatí, ma prekvapila krásna vôňa malín a mäty, bolo to fakt úžasné a musím povedať, že tento čaj mi chutil zo všetkých najviac. Mám veľmi rada maliny v akejkoľvek forme. Bol veľmi osviežujúci a aj keď vychladol, tak sa dal v pohode vypiť a osviežil dušu i telo.

    Wellness čaj Pu-Erh spaľovanie tukov s L-karnitínom

    Tento čajík som chcela ochutnať, pretože som už vyskúšala veľa čajov na chudnutie a spaľovanie tukov. Ako každá žena po pôrode, trpím nadváhou a skúšam všetko čo sa dá a čo je dostupné. No keď som ho zaliala, strašne mi smrdel. Takže ho pil manžel, paradoxne jemu vôbec chudnúť netreba, pretože má super spaľovanie, môže zjesť čo chce, kedy chce a nič. A musím vám povedať že mu veľmi chutil a robil si ho potom každý deň.

    Wellness čaj Maté energia a povzbudenie

    A tento čaj bol tiež zaujímavý, veľmi pekne voňal a po zaliatí bolo cítiť vôňu jabĺk a aj chuť bola príjemná. A určite si ho rada dám ráno, aby som nabrala energiu na nový deň.

    Wellness čaj Zázvor Citrón - extra silný

    No a keď sa nám tie kiahne stupňovali a nudili sme sa, tak sme piekli záviny a spravili sme si k nim tento čajík a bol úžasný. Jemne štípal na jazyku a vôňa bola výrazná a prenikavá, fakt extra silný a extra citrónový. V chrípkovom období nájde určite uplatnenie v každej domácnosti.

    Wellness čaj Zázvor Baza

    Keď som bola malá tak, moja babka robila každý rok bazový sirup a tento čaj mi pripomenul tieto krásne chvíle s babkou. Veľmi pekný vôňa a chuť bazy bola pekne výrazná a zázvor to celé len zvýraznil.

    Wellness čaj Zázvor Açai

    No a nakoniec  nám ostal už tento a v ten deň mala Hanka sa chuť fotiť takže sme sa fotili s čajíkom a aj jej chutil, keď som ho spravila a pekne tam bolo cítiť ibištek a zázvor. Veľmi dobrá kombinácia a ešte keď vonku bolo zima ako v ruskej rozprávke, tak sme si pochutnali.

    Ešte nakoniec by som chcela k všetkým čajom napísať to, že som ich pila zásadne bez cukru, aby bola chuť dokonalá a keďže sa mi často stáva, že zabudnem vybrať vrecúško včas, tak som si stále nastavila kuchynku minútku,  to ma naučila sestra, ona je tiež zábudlivá. A každá návšteva čo u nás bola počas testovania, zhodnotila, že sú to perfektné kvalitné čaje.