myska2233
2. sep 2017
257 

Ako sme strávili koniec leta

Ahojte, rada by som sa s Vami podelila o skúsenosť a postrehy z testovania výrobkov od spoločnosti Magnet3Pagen

Celé testovanie sa u nás nieslo v znamení "PRVÝ". PRVÝkrát som reagovala na ponuku Modrého koníka na testovačku a dúfala, že sa na nás usmeje šťastie. Neviem prečo, ale od začiatku som mala akýsi zvláštny pocit (také šteklenie v bruchu), že to výjde. A vyšlo... Veľmi som sa potešila, keď som si v internej pošte našla informáciu o tom, že ma (teda nás) vybrali. A tak sme spolu (ja aj synček) netrpezlivo vyčkávali našu PRVÚ poštu na novej adrese. Celkovo bola táto situácia pre nás nová, zvláštna a super obohatením a vyplnením nášho spoločne stráveného času v lete.

Ako to už u väčšiny asi býva najväčšiu radosť keď vám pri dverách zazvoní poštárka alebo kuriér a prinesie balíček majú DETI. No u nás to samozrejme nebolo inak.

Od rána sme netrpezlivo vyčkávali... A dočkali sme sa. Hneď si zaobstaral potrebné náradie (rozumej nožnice) na to, aby sa čo najrýchlejšie dopátral k obsahu...Radosť dieťaťa z doručeného balíka a napätie, čo ukrýva, sprevádzané komentármi: "Ó, ty kokso" "wau" striedali okamžite otázky typu "načo je toto?" "Mozem to vyskúšať?" atd. 

Náš balíček obsahoval nasledovné: 

- forma na pečenie - taštičky 

- špirálka na zeleninu

- sada 2 tvorítok na zeleninu a ovocie

Výrobky sme rozbalili a pomaly mi v hlave začali bežať myšlienky, čo vyskúšame ako prvé...

Moje/ naše skúsenosti s výrobkami

Začnem pekne po poriadku. 

Forma na pečenie - taštičky

Forma prišla starostlivo zabalená, súčasťou síce boli návody, ale žiaľ v cudzích jazykoch, slovenčina chýbala. Ja patrím do skupiny "zdatných" kuchárok, ale možno by bolo fajn pridať aj nejaký 1-2 recepty pre prvé pečenie (aby si kuchárky vedeli odhadnúť množstvo surovín). 

Ako prvé sme na forme robili rýchlu večeru, vajíčkové omelety. Najskôr som si plech šupla na indukčnú varnú dosku. Super fungovalo to, ale zdalo sa mi na nej, že v strede sa omeletky robia rýchlejšie ako po okrajoch. A keďže hladoši už boli hladní, dala som celú formu rúry na pečenie (ona je koniec koncov určená hlavne na pečenie to už bol len môj výmysel skúsiť to na indukcii 🙂 )

Výborné omeletky boli na svete. Použila som vajíčka a zmes zeleniny. Formu som predtým vymastila asi kvapkou - dvomi oleja. Super sa omeletky vyberali, žiadne trhanie ani prilepenie o formu. Keďže jeme aj očami, trošku som tie naše omeletky dozdobila a čuduj sa svete aj moje dietko, ktoré treba do jedenia aj nútiť celú večeru zjedlo len taký fukot.

Ako naschvál ma v priebehu testovania prekvapila nečakaná návšteva rodičov. Hneď mi v hlave skrsla myšlienka blysnúť sa nejakou maškrtkou ku káve pomocou našich nových pomocníkov. Zachránila to táto úžasná forma, lístkové cesto a tvaroh.

Postup bol veľmi rýchly a výsledok efektný a priam ohurujúci. Použila som chladené lístkové cesto, ktoré som predelila napolovicu, trošku natiahla aby pokrylo celú formu, naplnila tvarohovou plnkou, prikryla druhou časťou cesta, prešla radielkom po líniach, ktoré sú na forme vyznačené a šup do vyhriatej rúry. Plnku si môže zvoliť každý sám, čo má rád, či už na slano alebo na sladko.

Kým som pripravila kávičky pre návštevy dezert bol hotovýýýý... Bola aj veľká pochvala. Taštičky sú PLNÉ plnky. Zjete jednu a máte dosť 🙂

Aby toho nebolo málo, keďže boli u nás prázdninové dni a deťom treba vymýšľať rôzne aktivity, formu sme nakoniec využili aj trošku edukatívne 🙂

Stačilo kúšok farebného papiera miniatúrky ovocíčka a aktivitka na poznávanie farieb bola na svete. Zároveň sme to spojili aj s matematikou. Fantázii sa medze nikdy nekladú.

Špiralka na zeleninu

Priznám sa, že túto špirálku som v priebehu testovania použila len na jeden druh zeleniny a tou bola mrkva. Skvelo sa mi s ňou pracovalo. Je pravda, že sa treba najskôr s pomôckou naučiť pracovať, prípadne si nájsť ten svoj grif. Prvá kvetinka dokonalá nebola, priznávam 🙂 Ale ďalšia a ďalšia bola vždy dokonalejšia. Dokonca aj manžel ocenil kreatívnosť prevedenia. 

Určite ju budeme využívať častejšie hlavne pri rôznych rodinných oslavách na dekorovanie mís, prípadne slanej torty alebo len tak, ak chcete nejakým spôsobom do detí dostať zeleninu. Vždy si radšej dáte krásnu mrkvovú ružičku ako kus mrkvy.

Sada 2 tvorítok na zeleninu a ovocie

Tento výrobok bol podľa obrázku určený na krájanie zeleniny a ovocia. Keďže som človek, ktorý neustále vymýšľa a hľadá nové a nové riešenia ja som vykrajovačky okrem toho použila aj úplne inak. Rozhodla som sa, že ho použijem na nakrájanie koláčiku. Je to super ak chcete pripraviť väčšie množstvo tzv. "finger food-u", alebo teda jedla, ktoré dobre padne do ruky aj do úst 🙂 V tomto prípade sa mi krájač osvedčil.

Vykrajovátkom som sa snažila pokrajať paradajky, no žiaľ bez úspechu. Miesto nakrajania mi ich len rozmliaždilo. Neviem, či bol problém v paradajkách alebo som mala len nejaký "zlý" kus. 

Okrem spomínanej zeleniny som to vyskúšala na vajíčku. Prekrojiť ho síce prekrojilo, no úprimne som od toho čakala viac. No veď posúďte podľa foto sami...

Súčasťou tejto sady bola aj vykrajovačka 4 rôznych tvarov. Tú sme použili na dekorovanie. Najviac sa to páčilo môjmu synovi, ktorý mal z vykrajovania radosť. Nevýhodu vidím v tom, že použiteľné sú tak 3 tvary z toho, trojlístok totiž často nešiel ani vybrať a bol strašne malý. 

Trošku nevýhoda je aj, že pri tvrdšom ovocí, zelenine som sa trošku bála aby sa ten plast nezlomil. Ideálnejšie by aj bolo ak by tvary boli samostatne, pretože takto sa dá vykrajovať len po okrajoch. V zime ešte skúsim použiť na linecké, prípadne ma napadá použiť na výrobu nejakých kreatívnych handmade darčekov (napr. vykrajovať do slaného cesta, samotvrdnúcej hmoty atď.)

Pomocou formičky sme si vykrojili z hrušky srdiečka a synček tak zjedol všetko na tanieri. 

Zhrnutie na záver

Ak by som celkovo mala zhodnotiť celé testovanie, je pravda, že s niektorými pomocníkmi som bola spokojná viac a s niektorými menej. Ak by som svoju spokojnosť mala zhodnotiť podľa stupnice, tak na prvom mieste by bola forma na pečenie, ako druhé špirálka a na poslednom mieste by bola sada tvorítok na ovocie a zeleninu.

Každopádne ďakujem za super príležitosť vyskúšať si tieto výrobky. Musím sa aj priznať, že napríklad forma na taštičky ma na prvý pohľad vôbec nenadchla ale po jej vyskúšaní to bol asi top výrobok 😉 Takže dámy nie vždy je rozhodujúci PRVÝ dojem. 

Dúfam, že Vám moja recenzia pomohla ak zvažujete kúpu nového pomocníka do domácnosti. Ja osobne zvažujem, že jednu formu na taštičky ešte dokúpim 🙂

Miška

#test_magnet3pagen

Začni písať komentár...

Odošli