Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Užíval niekto liek dicynone pri silnej menštruácii? Ja len mám ho brať ale teraz mám silnú ale krátko a nechcem aby zoslabla a trvala dva týždne.

    Ahojte neštuduje náhodou niekoho dieťa na Zvolenskej univerzite? Potrebujem sa niečo opýtať.

    Ahojte vypadol mi keramický zub ktorý bol chytený do môjho vlastného koreňa. Myslíte že mi ho zubár nalepí naspäť. Zub som našťastie nezjedla.

    Ahojte čo s touto bundou. Bola krásna plyšová a teraz sa tak zhrčila. Na googli nič nie je.

    Ahojte.Lilly shop na Fcb objednával niekto? Aká je kvalita oblečenia. Ďakujem

    15€ za toto je veľa ? Už druhá zjednava na 10€. Ešte som im aj chcela odviesť pred dom lebo mám cestu okolo. Ani sa mi nechce odpisovat na vetu Za desať nedáte?

    Ahojte. Hučí mi v uchu. Dosť to vadí hlavne večer keď je ticho. Krčná mi dala nejaké tablety ale vôbec nezabrali. Neporadite nejaký babsky recept?

    Ahojte. Je niejaky voľnopredajny liek proti črevnym parazitom? Naša mačka mala červíky napriek pravidelnému odčervovaniu. A teraz sa bojím aby to nemali aj deti. Zajtra by som hneď letela do lekárne.

    Ahojte ako sa volá taká vec čo visí vonku fúka do toho vietor a točí sa to . Chcela by som s deťmi niečo také vyrobiť ale neviem to vygoogliť. Veterný mlyn to nie je. A ani veternik to mi vyhodilo koláč 😁

    Aj vaše deti sa bijú? Moji chlapci 8 a 2 večne. Nepomáha vysvetľovanie ani krik. Starší zapara do mladšieho a ten ho naháňa. Vymýšľam im rôzne programy ale prechádza na už chuť lebo pri ničom nevydržia dlho a hneď sú v sebe. Vždy to končí plačom.

    Ahojte. Kúpila som sprej do nosa s koloidnym striebrom. Mladší syn mal včera hnačku a starší včera horúčku a dnes aj hnačku. Môže byť z tých kvapiek? Jedlo som vylúčila lebo mne ani manželovi nič nie je.

    Dobré ránko. Je už dostupný Rectodelt? Alebo čím to nahrádzajú vaše doktorky.

    Ahojte. Idem sa poradiť. Manžel poberá materskú na nášho dva a pol ročného syna. Je ale živnostník tak pracuje a ja ako nezamestnaná sa o syna starám. Teraz mi z úradu ponúkli prácu ale so synom nemá kto byť doma.syna vezmú do škôlky aj uprostred roka- bola som sa pýtať- ALE môže manžel ďalej poberať materskú aj keď bude syn v škôlke?

    Od kedy som prihlásená tak som dostala jedno srdiečko. Teraz hneď 11 naraz. Ďakujem 😉 Potešili ste ma.

    😊

    Ahojte nemáte niektorá na predaj svetelný meč star wars? Červený. Najlepšie Stropkov Svidník okolie.

    Ahojte. Hľadám takúto skladačku novú alebo používanú. Aspoň ako sa volá alebo kde sa dá kúpiť. Ja som už hľadala asi všade. Prvá dostane srdiečko 🙂