Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nanina11
    8. dec 2017    Čítané 170x

    Kozmetika NUANCE

    Tak aj mňa jeden krásny deň potešil kuriér a priniesol balíček. Síce výzorovo nebol najväčší, ale obsah stál zato. Kozmetika Nuance. Mám 36 rokov, pravidelne sa do práce líčim, ale nepreháňam to a cez víkendy líčenie nepoužívam vôbec, takže pleť si oddýchne. O tejto značke som už počula, ale ešte som ju neskúšala. Tak som sa rozhodla, že sa teda vrhnem na vec.

    Balíček obsahoval zlatú masku a micelárnu vodu.

    Ako prvú som ešte ten večer použila micelárnu vodu. Pre mňa ako nositeľku kontaktných šošoviek je veľmi dôležité to, že vôbec v očiach neštípala ako sa mi už pri niektorých celkom drahých značkách stalo. Bola príjemná s jemnou nevtieravou vôňou. Na tvári mi vôbec nezanechala taký lepkavý pocit ako pri niektorých iných micelárkach. Krásne odlíčila nielen oči - s čím mám teda občas problém, ale aj celú tvár. Po vyčistení som skúsila ešte raz s jedným čistým vatovým tampónom a ostal čistý  Takže micelárka za mňa super.

    Keď som sa odlííčila neodolala som a hneď som použila aj zlatú masku, ktorá je naozaj zlatá. AKo prvé, čo mi trocha vadilo bolo to, že som na nej nikde nenašla ako často a kedy sa používa - musela som si to pohľadať na internete, čo je teda naozaj škoda, že táto dôležitá informácia chýbala. Balenie je krásne luxusné, v krabičke vložený aplikátor, čomu som sa najkôr potešila a neskôr zistila, že mi vôbec nevyhovuje - maska sa mi ním veľmi zlé nanášala a rozotierala, tak som ho pekne odložila a použila prsty (aj keď pre niekoho nie veľmi hygienické, pre mňa jednoduchšie a praktickejšie). Prstami sa mi maska nanášala naozaj jednoducho a rovnomerne, čo som aplikátorom nedokázala. Netreba naniesť hrubú vrstvu takže maska vydrží pomerne dlho. PO 20 minútach som masku umyla - oceňujem to, že sa naozaj umyla celkom ľahko, neostávali miesta, ktoré sa nedali umyť, tvar ostala jemnučko trblietavá (do rána sa to stratilo, takže to nevadí) a príjemné vypnutá. Použila som ju 3x počas testovania a som veľmi spokojná. Keď ju u mňa videla moja mama tak aj ona chcela, takže som jej ju požičala a aj jej sa veľmi zapáčila.


    S oboma výrobkami som bola veľmi veľmi spokojná, jediné čo tomuto testovaniu vyčítam je, že mi v ňom chýbal nejaký pleťový krém - ten mi chýbal v tie dní, keď som nepoužila masku, pleť ostala napnutá, bez nejakého krému by som to nezniesla. V deň, keď som použila zlatú masku by to až tak nevadilo, ale krém som použila aj tak. 

    Plusy

    - príjemná vôňa
    - nevtieravé
    - neštípe
    - po maske ostane na tvári príjemný pocit


    Mínusy

    - chýbajúca informácia pri Zlatej maske
    - žiadne vyrovnanie vrások (ale to bude krátkou dobou testovania)

    Inak oba výrobky vrelo odporúčam s doplnením o krém.