Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    natalia_1
    2. nov 2019    Čítané 224x

    Voňavé testovanie s MISTRAL

    A je to tu, koniec testovania, čas na recenziu 😊 Spravte si pohodlie pri šálke dobrého čaju a nechajte sa inšpirovať 😊

    My doma rozlišujeme iba 2 ročné obdobia. A to obdobie radlerov a obdobie čajov. Jedno sa skončilo, a to druhé sa práve začalo ❤ Lístie hraje farbami, šuchoce pod nohami, posledné teplé lúče slnka zohrievajú líčka, zvyšok zabezpečí teplý sveter. A keď prídem domov... zapálim si sviečku, zababuším sa do deky, uchlipkávam horúci čajík a zohrejem aj dušu. Aaach toto možem. Najradšej zo všetkých mám čaje bylinkové,ich rôzny mix a rôznych značiek. Preto si často kupujem čaje určené, napríklad, proti stresu, na trávenie, prieduškový, na chudnutie, ženské čaje atď. Aj keď nemám žiadne zo spomínaných ťažkostí 😊😊

    Teraz vám predstavím tie od MISTRALu. 

    Keď som otvorila prvú krabičku, bola som zmätená, pretože som si myslela, že testujem vrecúškové čaje, aj na obale to bolo písané. A ono to skôr vyzeralo ako sypaný čaj 🤷‍♀️🤷‍♀️

    Až keď som to rozbalila, mi konečne trklo 🤦‍♀️ Táto znovuuzatvárateľná vecička má zabezpečiť, aby si každe jedno vrecúško zachovalo svoju arómu a chuť aj niekoľko týždňov. Super nápad 😊

    UROLOGICKÝ

    Začnem tým, ktorý som ochutnala ako posledný. Ako posledný preto, lebo urologický čaj pijem sporadicky kvôli jeho horkej chuti. Aj napriek tomu, že výraznú chuť čaju mám rada, výrazne horká má u mňa ➖.

    Ale... už po prvom uchlipnutí som bola milo prekvapená, pretože som ucítila jemnú chuť, dokonalú harmóniu brusníc a žihľavy.

    Mega lahodný, voňavý, príjemný, no proste mňam. Odporúčam všetkým, ktorí musia kvôli urologickým ťažkostiam, ale aj tým, ktorí túžia po jemnej, nevtieravej kombinácii byliniek.

    NACHLADNUTIE

    Ďalší, ktorý som chutnala s veľkým sebazaprením, pretože zázvor rada nemám, a teda sa mu snažím oblúkom vyhnúť kvôli jeho typicky výrazne štipľavej chuti. No tento ma očaril ❤ Žiadne slzy z očí a sopeľ z nosa sa nekonali 😲😲 Fakt neklamem. Perfektný mix mäty, šípok, rakytníka a lipy nedovolia zázvoru byť nadradený. Dokonca je výborný aj studený, super osvieži. Horúci zas pohladí dýchacie cesty. Super, od teraz som so zázvorom kamoška. Ale iba v MISTRAL čaji 👌🔝

    PRIEDUŠKOVÝ

    A posledný, prieduškový, na ktorý som sa brutálne tešila a mala som od neho veľké očakávania, pretože prieduškový čaj poznám, pijem a mám veľmi rada. Síce inej značky, no bola som zvedavá na tento.

    A poviem vám, bola to bomba, explózia chutí, hviezdičky v očiach, práve som sa zamilovala ❤ Výrazný tymián ladiaci s feniklom, v pozadí s lipou a sladkým drievkom 🔝 Určite nie každý má rád výraznú chuť, nie každému tymián ulahodí. No pre mňa je práve toto TOP kombinácia. Najlepší čaj, čo som doteraz pila.

    Ešte by som rada vyzdvihla celkové prevedenie, oku lahodiace balenie. Pretože povedzme si narovinu, krajšie sa lepšie predáva 😁😁 A tieto milé obrázky sa musia predávať samy 👌

    Asi jediné a pre mňa dosť veľké ➖ je dostupnosť týchto čajov. Bolo by super zásobiť viac obchodných reťazcov.

    A na záver chcem veľmi pekne poďakovať tímu #konik_testuje a #test_mistral2 za takúto testovačku, za to, že ste ma vybrali a za skvelé čaje, ktoré sú už súčasťou našej rodiny. 

    Ďakujem 😊 #recenzia #test_mistral3

    natalia_1
    9. mar 2019    Čítané 265x

    Testovanie FRED & FLO

    Nadpis už napovedá, o čom bude obsah tohto článku, tak poďme na to 😊 Ja som túto značku doteraz nepoznala. Preto, ak ste na tom podobne, tak by som rada aj vám priblížila aspoň zopár produktov tejto značky, ktoré sme mali možnosť vďaka koníku otestovať.

    Ako prvé ma najviac zaujali obrúsky zo 100 % bavlny, 50 ks v balení. Na prvý pohľad veľmi pekné, s potlačou zvieratiek. Najprv som nevedela, ako ich použiť, keďže som o takomto type obrúskov vôbec nevedela. Ale mamičky tu na fóre mi poradili a nakoniec sme si ich veľmi obľúbili. Utierali sme zababranú pusku a rúčky nielen po jedle, ale aj napr. po maľovaní vodovými farbami... Obrúsky som jednoducho navlhčila čistou vodou a utrela, čo bolo treba. Po použití jemne preprala v rukách a použila zas. Takto nám vydržali naozaj dlho.

    Ďalej sme skúsili vlhčené obrúsky modré (72 ks v balení) a žlté (54 ks v balení).

    Tieto modré obrúsky môžem v pohode označiť za jednotku medzi obrúskami (spolu s ešte asi dvoma našimi favoritmi). Presne spĺňajú to, čo potrebujeme - šikovné uzatváracie viečko, vďaka ktorému obrúsky nevyschnú. Sú pevné, nie sú parfumované, ani príliš mokré, také akurát. A nezanechali žiadnu reakciu na pokožke. To sa, žiaľ, nedá povedať o žltých obrúskoch.

    Okrem toho, že viečko sa veľmi, ale naozaj veľmi ťažko otvára, ma obrúsky prekvapili nepríjemným zápachom, akoby umelina aj napriek tomu, že sú bez parfumu. Na môj vkus sú príliš mokré a vždy som namiesto jedného obrúsku vytiahla minimálne tri.

    Ďalej sme v balíčku dostali túto klasiku.

    Oboje v praktickom balení. Vatové tampóny používame na čistenie pupčeka, odličovanie make-upu a odlakovanie nechtov, takže u nás v domácnosti nesmú chýbať. Navyše sú zo 100 % bavlny.

    Vatové tyčinky na čistenie uší sú tiež zo 100 % bavlny, no táto bavlna sa z paličky vyvlieka. Takže z bezpečnostného hľadiska zostaneme verné radšej inej značke 😁

    Tento krém určite odporúčam maminkám, ktoré ľúbia vyvoňané bábätká, ktoré nemajú problém s pokožkou. Je jemný, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Nezanecháva mastný film, nelepí sa. No keďže my nepoužívame parfumovanú kozmetiku, mne prišiel až moc voňavý. Keď som si natrela večer ruky, intenzívnu vôňu som cítila ešte celý nasledujúci deň.

    Rada by som však pochválila sprchový gel 2v1 na telo aj vlásky.

    Napriek tomu, že je parfumovaný, tak ma veľmi milo prekvapil. Priznávam, že som mala predsudky (vzhľadom na citlivisť pokožky mojich báb), no staršia ma nakoniec ukecala a obľúbila si ho. Už skoro 3 týždne sa ním umýva každý večer a nezanechal na jej atopickej pokožke (momentálne bez ekzému) žiadnu neželanú reakciu. Po kúpeli natieram "našim" telovým mliekom na atopickú pokožku. Toto u mňa zabodovalo najviac. Jeho vôňa nie je prehnane výrazná, má hustú konzistenciu, čiže stačí naozaj malé množtvo na umytie celého telíčka, veľmi nepení a neštípe v očkách. Vlásky sú jemné a ľahko sa rozčešú. Dcérke sa páči obal s detským motívom a pekným obrázkom, na ktorý vždy vymyslí nejaký príbeh. Pri kúpaní mladšej dcérky by mi viac vyhovovala pumpička, aby som jednou rukou vedela dostať gél z obalu.

    A nakoniec sme skúsili aj plienky vo veľkosti 2 tejto značky so zásypom proti zapareninám.

    Aj napriek upozorneniam a negatívnym recenzialám mamičiek z Modrého Kkoníka som sa rozhodla bez predsudkov dať šancu týmto plienkam a skúsiť ich na mojej mladšej, 3-týždňovej dcérke. Porovnávala som ich s dvomi inými značkami (ktoré pochopiteľne nebudem zverejňovať, kedže testujeme Fred & Flo),ktoré sme skúsili, aby som vedela napísať recenziu.

    Plienky ako také neboli vôbec zlé, dcéra ich neprecikala, čiže účel splnili. Síce prebaľujem často a v noci tiež 1-3x, ale iba kvôli tomu, že dcérke sa najlepšie kadí v noci 😂 No keď mám napísať viac, mám ešte zopár pripomienok 😁:

    Aj napriek tomu,že sú veľkosťou rovnaké ako plienky inej značky, na telíčku sa mi zdajú byť menšie. Možno preto, že gumička okolo nožičiek je pevnejšia a aj trošku otlačila nožičky, no nebolo to nič hrozné. Našej 3,5 kg dcére sedia teraz akurát, od cca 4-4,5 kg by už potrebovala vačšie číslo. Tiež sa mi zdalo, že majú slabšiu savosť, každý krát mala dcérka mokrý zadoček, aj keď plienka nebola ešte plná. Častejšie som kontrolovala aj preto, že mi chýbal indikátor vlhkosti. No musím pochváliť "lepky", ktoré držali pevne aj po niekoľkonásobnom odlepení.

    Zásyp sme použili iba po stolici, keď zadoček utieram vlhkými obrúskami, iba ako prevenciu. Je síce parfumovaný, pekne a jemne vonia, no nezanechal na pokožke žiadnu reakciu, ani sa za ten čas neobjavila zaparenina či začervenanie.

    Zároveň by som rada poďakovala #test_fredandflo#konik_testuje za možnosť spoznať novú značku, nové produkty a svojou recenziou ich priblížiť aj ostatným maminkám 😊

    natalia_1
    7. feb 2019    Čítané 262x

    Ako sme sa zbavili suchej pokožky

    Vďaka Modrému koníku sme mali možnosť testovať dva produkty LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay a pokúsiť sa tak zbaviť vysušených a svrbiacich fľakov na pokožke. V hlavnej úlohe moja takmer 5 ročná dcérka.

    Poďte sa pozrieť, ako to dopadlo 😊

    Ako prvý vám predstavujem 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+

    Čistiaci krémový gél s praktickým dávkovačom, čo je veľkou výhodou hlavne pri malých detičkách - gél sa dá jednoducho "vytlačiť" jednou rukou. Má veľmi príjemnú a jemnú vôňu, ľahko sa nanáša a jemne pení. Je vhodný aj na umytie vláskov, tak sme to teda s obavami skúsili. Áno, s obavami, pretože väčšina šampónov priveľmi pení a dráždi očká. To je náš najväčší strašiak.

    Na naše veľké prekvapenie, vďaka hustému zloženiu pena z vláskov nestekala do tváre, a tak sme kúpanie zvládli bez jedinej slzičky. Navyše je bez parfumu a mydla, takže aj po zasiahnutí očí neštípe. Pokožka aj po zmytí gélu a utretí zostala pekná, vláčna.

    Teraz je na rade 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+

    Tento balzam, v rovnakom balení s dávkovačom ako gél, je bez parfumov, no cítiť z neho sviežosť. Napriek hustej konzistencii sa ľahko rozotiera a vstrebáva. Pokožku zanechá hydratovanú niekoľko hodín bez mastného a lepkavého filmu. Tak šup hneď do pyžamka 😊😊

    Po niekoľkodňovom testovaní a krémovaní mojej dcérky týmto prípravkom som si všimla zmeny aj na mojich rukách. Zimou vysušené a popraskané ruky, ktorým to máčanie sa vo vode s rôznymi saponátmi, čistiacimi a dezinfekčnými prostriedkami ešte viac uškodí - to pozná každá žena, boli zrazu jemnejšie, prasklinky sa zahojili, suché miesta zmizli.


    Tak som sa rozhodla tieto prípravky otestovať aj na sebe a poviem vám, tento krém je hotový zázrak. Už nemám suché šupiny na nohách po holení, ani zatvrdnuté päty. A aj moje bruško je spokojné, pokožka pružnejšia 😊

    A keďže je táto dvojka vhodná pre všetky vekové kategórie, od batoliat po dospelých, v používaní pokračujeme a zapojíme doň aj naše bábätko ❤

    Ďakujeme #test_larocheposay2 #sleepikar #recenzia