nela_kvido
19. aug 2019
409 

Dni s KVÍDOm

Ahojte!

Aj keď je zas pondelok, to nevadí, pretože nás čaká 7 zábavných dní. Dni s veselou chobotničkou KVÍDO. Ale poďme pekne poporiadku.

Volám sa Nela a pracujem v spoločnosti Albi. Áno, to je tá, kde nájdete všetko od narodeninových prianí, darčekov a tašiek až po hromadu všelijakých spoločenských hier. Už niekoľko rokov sa venujem práve hrám, najčastejšie tým detským. Spomeniem napríklad Kúzelné čítanie, moja srdcovka, s ktorou som začínala 🙂 A minulý rok k nej pribudla ešte jedna – KVÍDO. 

Kvído je ucelený koncept hier pre deti, ktorého spoznávacím znamením je táto veselá usmievavá chobotnička s menom Kvído. 

Hry sú určené pre rôzne veľké deti, aby si v nich našiel každý niečo podľa svojho gusta. Obsahujú kvízy, hádanky, pexesá. Čo je ale dôležité, nie sú to len obyčajné hry na zábavu. Všetky sú totiž starostlivo vytvorené s odborníkmi, aby popri zábave prinášali aj užitočné informácie. Dieťa sa hrá a pritom si ani neuvedomí, že sa niečo učí. No nie je to skvelé? 🙂

U detí rozvíjajú rôzne oblasti. Pri maličkých je to ich jemná motorika, rozpoznávanie emócií a ich pomenovanie. Pri väčších zas trénujeme koncentráciu či pamäť. Aj preto sme ich hromadne nazvali Hry pre bystré hlavičky.

Ak by ste chceli vedieť viac, navštívte fórum, kde si najbližších sedem dní povieme o Kvídovi viac • 136 ľudí prispelo za týždeň 🙂 Okrem zoznámenia sa s chobotničkou si užijeme veľa veselých chvíľ. Môžete sa tešiť na súťaže, darčeky, zaujímavosti, hravé úlohy, alebo zaujímavé články.

Tak už viac nezdržiavajme a poďme na to!

Dieťa sa hrá a pritom si ani neuvedomí, ako krivo sedí. Presne tak, rozvíja aj "krásne držanie tela" - minimálne chlapcovi na fotke. Skúsme to dať deťom na stôl, posaďme ich na stoličku, nech nesedia na zadnej časti sedacích kostí...

19. aug 2019

@janka753 Netrápili sme ich dlho, väčšinu fotenia trávili za stolom 🙂

20. aug 2019

Začni písať komentár...

Odošli