nelinkabublinka
11. jún 2024
590 

Prípravy na nový školský rok s Baagl

V ruke držím fotografiu mojej mladšej dcérky. Stojí pod zakvitnutou sakurou, ktorú sme sadili pred necelými siedmimi rokmi spolu s manželom a staršou dcérkou. Mesto si vymyslelo veľmi peknú symbolickú akciu, kde rodičia detičiek narodených v danom roku, posadili za svoje novorodeniatko strom. Bolo to už takmer pred siedmimi rokmi. Pani učiteľky v škôlke vybrali práve túto sakurovú alej ako prírodnú kulisu na fotenie detičiek na škôlkárske tablo. V hlave mi víria spomienky. Na ten malý uzlíček, ktorý tak neskutočne rýchlo narástol. Ani neviem, kedy sa to stalo a od septembra máme doma už druhú školáčku.

Pred nami je teda vzrušujúce obdobie plné prvých čiarok, dopletených písmeniek, zabudnutých desiatových boxov v školskej taške a, v neposlednom rade, učenia sa trpezlivosti.

No skôr ako sa vrhneme do tohto kolotoča, čakajú nás predsa prázdniny. Čas kedy by sme mali nabrať sily, a samozrejme, pripraviť všetko potrebné na nový školský rok.

A práve touto prípravou vás budem sprevádzať najbližšie tri mesiace. Predovšetkým však výberom vhodnej školskej tašky. Teší ma, že môžem byť novou Ambasádorkou českej značky aktoviek a batohov BAAGL, za ktorou stojí tím ľudí, ktorí sa neboja výziev, prichádzajú s novými originálnymi nápadmi, milujú moderný dizajn, sledujú trendy a pritom starostlivo dbajú na kvalitu, ergonómiu a predovšetkým zdravie našich detičiek. Ich motto znie: „Vyrastať s Baaglom, znamená vyrastať s odvahou. A presne také ich tašky sú. Prekrásne, odvážne a štýlové! Samozrejme, ich portfólio produktov je omnoho širšie, vyrábajú širokú škálu výrobkov pre malých aj veľkých školákov ako peračníky, desiatové boxy, vrecká na obuv, kufríky na výtvarnú a mnoho ďalších.

Postupne sa vám pokúsim predstaviť túto značku. Spolu si vysvetlíme, čo je dôležité zohľadniť pri výbere školskej tašky, vypichneme nejaké rady fyzioterapeutov, prečo je tak dôležitá ergonómia, ale aj ako správne nastaviť batoh či aktovku. Nebudú chýbať moje tipy, postrehy, budem sa veľa pýtať na vaše názory a diskutovať pod príspevkami. Teším sa, že si budete môcť na mojom profile v priebehu týchto troch mesiacov, ktoré nás čakajú zasúťažiť nielen o školské tašky, ale aj o ich doplnkové produkty.    

V závere článku by sa patrilo konečne predstaviť. Volám sa Táňa, mám 37 rokov a som mamou dvoch dcér, 6-ročnej Simonky a 9-ročnej Bianky. Od septembra budeme mať teda doma prváčku a štvrtáčku. Často bačujeme samé v trojici, keďže náš tatino pracuje v zahraničí a tak máme doma obvykle babinec odtrhnutý z reťaze, ktorý nemá kto krotiť 😊

Koník je moja srdcovka, našla som tu priateľov, vysnívanú prácu a aj veľa rád. Teším sa, že sa vďaka tejto spolupráci stanem opäť aktívnym členom tejto komunity, nielen tichým pozorovateľom. Rada fotografujem, píšem a čítam knihy. Moja guilty pleasure sú papiernictvá. Milujem perá zošitky, bločky, zápisníčky, zakladače a tak si dokážete predstaviť, že začiatok školského roka je pre mňa ako malé Vianoce.

Teším sa na moje pôsobenie. Dúfam, že budú moje príspevky pre vás prínosné a dozviete sa z nich niečo nové.

Vaša Ambasádorka Táňa

#baagl 

#vyrastaj_s_odvahou

Držím palce a teším sa. Hlavne na súťaže 😅 Tiež mám doma predškoláčku a už som pomaly začala pozerať po aktovkách a tieto vyzerajú naozaj krásne.

10. jún 2024

Och veru aj ja už budem mať dvoch školákov, akúrat sa učí básničku na rozlúčkovú slávnosť 😢. Držím palce lebo čo si pamätám a tento rok nás teda neminie... s tými školskými taškami je to vždy boj 😅

10. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@crazylazymum Ďakujem a súhlasím. Taška, podľa nás rodičov musí spĺňať veľa praktických kritérií, no deťom musí jednoducho padnúť do oka. Na taškách a aktovkách Baagl sa mi páči, že sú nielen ergonomické, praktické, ale aj naozaj štýlové. A samozrejme, súťaže nás čakajú, a nie jedna 🙂 Takže sa veľmi teším, že budem môcť niekorých mamičkám a ich detičkám vďaka Baaglu spraviť radosť!

10. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@nikelca Aj moja malá trénuje 🙂 Doma mi len oznámi, teraz nepočúvaj, lebo to má byť pre rodičov prekvapenie. A spieva a recituje tak, že to počujú aj susedia 😀 Ale tvárim sa, prirodzene, že som nezachytila ani slovíčko.

10. jún 2024
tratatundra
AMBASÁDORKA

Držím palce! Tiež nás čaká prvá trieda 🙂

10. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@tratatundra Ďakujem 🙂 Aj ja vám

11. jún 2024
mravenek
AMBASÁDORKA

už objednaná 🙂 každým dňom by mala byť doma 🙂

11. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@mravenek Naozaj?! Super! A aj prezradíš, ktorú ste si vybrali?

11. jún 2024
mravenek
AMBASÁDORKA

@nelinkabublinka Core Marble 🙂 pre piatačku

11. jún 2024

@nelinkabublinka Krásne napísané pani ambasádorka. Už sa teším na ďalšie príspevky🙂. Ja mám doma budúceho tretiaka, ktorý má v auguste narodeniny. Do 3. ročníka pôjde určite s novou školskou taškou, takže verím, že tu nájdem cenné rady pri výbere.

11. jún 2024

@nelinkabublinka ahoj nech sa ti tu darí ❤ máš krásne dievčatá😘

11. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@brendaa Zo ❤️ ďakujem!

11. jún 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@xxxxxnnnnn Ďakujem. Verím, že áno. Budem sa snažiť uchopiť to tak, aby vás moje informácie aj zaujímali, aj trošku bavili, ale aj aby ste sa dozvedeli čo najviac.

11. jún 2024

Ahojte. Chcem sa spýtať, či ste niektorá skúšala prať peračník etue. Ďakujem

22. jún 2024

Začni písať komentár...

Odošli