Aj ja😊
kocky, co sa receptu tyka, mozete pouzit akykolvek chlebik, ktory mate overeny, urobite donho zarezy (ja na to pouzivam klasicku ziletku) a napnlite zmesou masla, pretlaceneho cesnaku, soli a byliniek a nakoniec do nich vlozite mozarellu. Tento recept, napriklad, funguje spolahlivo: https://varecha.pravda.sk/recepty/mozzarellovo-...
@h2 nemam vobec, ako som ho vytiahla z rury, uz bola navsteva u nas, a to sa po nom len tak zaprasilo 😉
@jujo13 vsetko dobre prajem vasej Linde! Verim, ze turnaj dopadol dobre 🙌
@wudz ja som nechala kysnut v osatke, ale ak ju nemas, normalne v miske, pripadne vytvarovat bochnik a nechat podkysnut ten uz rovno na papieri na pecenie. Kvoli jednemu chlebiku sa to neoplati kupovat, piect sa da normalne na plechu, ja som len vyuzila to, co mam z kvaskovania..
@nesvadbovo ja ošatku mám, ale ako to vyklápaš? Či to preložíš na plech pomocou toho papiera na pečenie?
@wudz ano, tak. Z osatky rovno vyklopim na papier na pecenie (nadoba je uz v rure zohriata), narezem, naplnim, potom aj s papierom vlozim do nadoby. Tam peciem tak 30 minut, potom som ho vybrala len na obyc plech a pustila este na 10 minut horkovzduch na nizsiu teplotu, aby schrumkavel..

Môžem recept? 🙏❤️