icon
1 / 1
avatar

robila som ju,len 1x,ale za nas velmi dobre 🙂)

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@jarmila2010 uvidíme, aké budú reakcie. Tieto idú k tatinovi na malú oslavu, tak som zvedavá, čo povedia hostia.. U nás je zatiaľ stav 1:1 😉

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

Malé mi celkom idú, veľká popraskala ale chutila výborne 😊

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

Vyzerá krásne 😍 Ak sa na ňu dá kopec drobného kyselkaveho ovocia (ríbezle, černice, maliny), nebude taká sladká. Nám veľmi chuti 🙂

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@krokodilkajmanka na veľkú som sa neodhodlala, predstava krájať ju mi spôsobila malú nočnú moru 😅 šikovná si! 🙏

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

Ja hlasujem ZA.
Ale zase, ja hlasujem asi tak za 99% vsetkeho sladkeho peceneho 😀
Uz sme par krat robili, plnku sme dali iba slahacku plus ovocie.
Dokonca na svadbu kamoske sme robili aj jednu Pavlovu, okrem ineho, kedze jednu tortu chceli uplne bezlepkovu. Tak sme zvolili Palvovu pred inymi nahradami muky 😉

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@pallacinka áno, viem si to predstaviť presne tak, ako píšeš. Ja som tentokrát musela doslova čarovať z toho, čo bolo doma (a po dvoch týždňoch bez nákupov toho fakt veľa nebolo)... Muž plánoval ísť včera do obchodu na klasický veľký nákup, ale 100m rad pred obchodom ho presvedčil, že ešte pár dní vydržíme 😂

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@ichbinich a nahradzali ste nejako skrob? lebo v tomto recepte bol pouzity, ten asi bezlepkaci nemozu, ci? A ja som tiez za sladke chute, nemam problem vyzut polku salka na posedenie, ale toto mam podobne ako s makronkami, muselo by to byt riadne vyvazene niecim kyslym, aby som si povedala, ze ano, este 😉

Odpovedz
8. máj 2020
avatar
Odpovedz
8. máj 2020
avatar

nam sa krajala dobre,ale jedli sme ju,az na druhy den..prvy sme,akosi,nestihli 😀

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@nesvadbovo
Skrob pouzivam kukuricny, Maizenu. A ten je bezlepkovy.

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@jarmila2010 juj, to je aky pekny napad, urobit ju v tvare srdca. Vyzera naozaj vyborne!!! Aj v reze fakt super 👍

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@ichbinich super! lebo mame jedno dievcatko v rodine, co je na bezlepkovej strave, tak by som jej na najblizsiu oslavu (tak o dva roky 😅) aspon jednu urobila, ked uz klasicku tortu nemoze..

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@nesvadbovo bolo to k valentinovi..mame aj vyrocie svadby(ja narodky 😀),ale mn prichadzal z prace,az neskoro vecer domov,tak uz sme ju nejedli...

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@jarmila2010 haha, to je ake sebazaprenie, ja uz sa snazim vecer radsej nepiect. My nemame boha pri sebe, ked je to doma, tak je to nase 😂

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

u nás v rodine to všetci milujú, ono ja napr. navrch dávam mascarpone so sladkou smotanou vyšlahané a do toho iba trošku cukru plus navrch kyslé ovocie maliny, jahody a tým pádom je to vyvážené a pre mna je to top dezert nemôzem si pomôcť 😀

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@nesvadbovo joooj,nemysli,ze to mame,taku pevnu volu😅ale dali sme vecer na "slano" ..co je najlepsie k pivu? 😅

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

@manus19 ono fakt to treba nejako vykompenzovat. Ja tak robim makronky, ze plnka je bud kombinacia ovocia a horkej cokolady, alebo nejaka vyrazne kysla chut a napr. v strede slany karamel.. Inak to proste nedavam 😉

Odpovedz
8. máj 2020
avatar

Ja ked som ju 1x robila na oslavu,tak bola taka suprova ze hostom sa neusla😁 s muzom sme ju samy zjedli.

Odpovedz
9. máj 2020
avatar

Tieto mini sa urobi len maly kruh na plechu?

Odpovedz
9. máj 2020
avatar

@mirkamurko haha, dobre ste to poriesili 😂 ja som ich striekala cukrarskym vreckom, ale ano, v zasade ako pises, male kruhy v nejakej rozumnej vzdialenosti, aby sa nezlepili...

Odpovedz
9. máj 2020
avatar

Baby na kolko ju peciete ja som dala 150 po vlozeni som stiahla na 120 a po hodine na 100 a zacala mi akoby vytekat pocas pecenia a vobec som nevedela podla coho viem ze je upecena

Odpovedz
11. máj 2020
avatar

@monikka22 ja som isla podla receptu, tam bolo rozohriat ruru na 200, hned po vlozenia stiahnut na 110 a tak susit. Ale ak budem robit nabuduce, urcite nebudem davat na viac, ako 120 po cely cas, lebo takto tie bielka zozltli. Inak, ak zvnutra nieco vytieklo, tak to bolo podla mna bud vysokou teplotou (vies ako, kazda rura pecie inak), alebo nedostatocnym preslahanim (tak mi to vychadza z pecenia makroniek, s tymito potvorkami velke skusenosti nemam)...

Odpovedz
12. máj 2020