icon
1 / 1
avatar

Recept? A na co používaš?

Odpovedz
20. jún 2018
avatar

Milujem na cheesecaku😉

Odpovedz
20. jún 2018
avatar
Odpovedz
20. jún 2018
avatar

@aandulinka daj si na youtube slany karamel kuchyna lidla ... na cheescake, odpalovane cesto.

Odpovedz
20. jún 2018
avatar

@aandulinka ahoj, ja pouzivam takyto pomer: 130g cukru - nechat velmi pomalicky karamelizovat (nemiesat). Ked je cukor uplne rozpusteny, primiesam 40 g masla, kym sa zmes nespoji. Potom primiesam 100ml slahackovej smotany a miesam, kym neziskam hladky krem. Nakoniec pridam pol lyzicky soli a uz len zamiesam. A pouzivam na palacinky, wafle, cheesecake, ako napln do makroniek a najradsej vyjedam na tajnasa lyzickou :D

Odpovedz
20. jún 2018
avatar

@nesvadbovo keď spravím môžem dať do chladničky? Nepokazí sa?

Odpovedz
20. jún 2018
avatar

@maminkalubka vydrzi tyzden v pohode. mozno aj dlhsie, ale tak dlho sa u nas nikdy "neohrial" 🙂 a ano, skladovat v chlanicke. Len on tam prirodzene stuhne, tak potom ho treba opat zohriat, aby bol tekuty.

Odpovedz
20. jún 2018
avatar
Odpovedz
20. jún 2018
avatar

prosim a aki recept na makronky pouzivas?

Odpovedz
21. jún 2018
avatar
Odpovedz
23. jún 2018