@aandulinka daj si na youtube slany karamel kuchyna lidla ... na cheescake, odpalovane cesto.
@aandulinka ahoj, ja pouzivam takyto pomer: 130g cukru - nechat velmi pomalicky karamelizovat (nemiesat). Ked je cukor uplne rozpusteny, primiesam 40 g masla, kym sa zmes nespoji. Potom primiesam 100ml slahackovej smotany a miesam, kym neziskam hladky krem. Nakoniec pridam pol lyzicky soli a uz len zamiesam. A pouzivam na palacinky, wafle, cheesecake, ako napln do makroniek a najradsej vyjedam na tajnasa lyzickou :D
@nesvadbovo keď spravím môžem dať do chladničky? Nepokazí sa?
@maminkalubka vydrzi tyzden v pohode. mozno aj dlhsie, ale tak dlho sa u nas nikdy "neohrial" 🙂 a ano, skladovat v chlanicke. Len on tam prirodzene stuhne, tak potom ho treba opat zohriat, aby bol tekuty.
@nesvadbovo ďakujem
@zuzikz87 ahoj. Paci sa, recept je tu: https://www.modrykonik.sk/blog/nesvadbovo/article/makronky-a-jeden-maly-trik-aby-sa-podar-na3xda/ 😊
@nesvadbovo dakujem

Recept? A na co používaš?