Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
    1 / 1

    Ahojky mas vyskusany recept na zazvorovy a matovy sirup prosim ta? Bazovy a jahodovy uz mam urobeny. Dakujem 👍

    30. jún 2020

    A viečko drží pekne? Lebo niektoré sa nedajú opätovne pouzit

    30. jún 2020
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @lulecko2311 ja ich robím rovnako, ako bazový. Odtrhnem zo stonky lístky, natrhám a zalejem prevarenou studenou vodou. Premiešam, pridám nakrájaný cirón a dám do chladničky na deň-dva. Potom scedím, vytlačím šťavu z citróna a odvážim, koľko toho je. Pridám rovnaké množstvo cukru, nechám prejsť varom, prelejem do fliaš (ešte horúcich z rúry), otočím hore viečkom a nechám pod dekou vychladnúť. Rovnako aj zázvorový, nastrúham ho najemno, aj so šťavou zalejem a nechám aspoň deň vylúhovať v chladničke a potom rovnako...

    30. jún 2020
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @lullaby126 toto je klasický závit, nie ako na výživách (tie sú jednoznačne jednorázová záležitosť). Viečko pekne chytí, niekedy ho musím nožíkom povoliť, keď otváram fľašu. Robila som tak aj minulý rok a jeden kečup som otvárala iba nedávno a bol stále v poriadku...

    30. jún 2020

    @nesvadbovo dakujem 👍

    30. jún 2020