nikola26110101
5. jún 2019
131 

Moja výzva s RAJO CHIA

Tak... ako začať? Priznám sa, že málokedy raňajkujem. A ak raňajkujem je to minimum. Voľakedy to bolo z dôvôdu, že som nemala chuť... No teraz je to z dôvodu, že naozaj niekedy nestíham. 😃 Rajo CHIA bola preto moja výzva. Výzva v tom, že som našla niečo, čo by mohlo urobiť moje raňajky plnohodnotnými, a druhá, že sa naučím mať rada jogurtové výrobky. Nehovorím, že si jogurt nedám, no určite to nie je môj TOP v mojom jedálničku. Proste ho nevyžadujem.

Môj prvý jogurtový nápoj RAJO CHIA:

ANANÁS, MANGO A POMARANČ
Mango milujem. Chuť je výborná (nie kyslá), dominantné tam je v celom podľa mna mango a na konci cítim pomaranč. Zatiaľ nemám s čím porovnávať. Tak píšem len prvé dojmy. Tým, že som o tomto testovaní rozprávala aj známej, som sa ale dozvedela, že v Tescu túto príchuť nenájdete. Pozrela som si dokonca aj online obchod a ani tam nie je. Neviem síce prečo. No urcite by sa to oplatilo napravit. ️

Nasledovala

ČUČORIEDKA A RÍBEZĽA

Čučoriedka a ríbezľa mi prišli na chuť viac jogurtovejšie. Neviem prečo. Asi tým, že také jogurty poznám 😃 Za mňa zatiaľ 1:0 pre mango (ktoré je sviežejšie).

A na koniec 

JABLKO, BANÁN A ŠPENÁT

Dnes som vyskúšala Rajo CHIA inak ako z flašky aj keď na obale je napísané, že slúži na pitie. Podľa mňa určite môže slúžiť aj vo forme, kde si týmto nápojom nahradíme jogurt. Urýchli to čas, semiačka sa nemusia nechávať napučat. Trochu som sa bála chuti špenátu, aj keď v slaných jedlách ho milujem, no ja som ho tam necítila. Ak ste v tomto konzervatívny typ a rozmýšlate, či ísť do tejto príchute tak sa jej určite nemusíte obávať.

A môj záver z tohto testovania? Raňajkovať naozaj nie je zlé. 😃 Naštartovalo mi to deň. Rýchlo a jednoducho. Tento nápoj sa dá využiť v rôznych variáciách (neslúži iba na pitie) a určite som s ním neskončila len pri tomto testovaní. Jediné, čo by ma potešilo, keby sa aj do Tesca doplnila príchuť manga, ktorá ma najviac oslovila. 🙂

Ďakujem, že som sa mohla tohto testovania zúčastniť. 🙂

#test_rajo_chia #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli