Po dokonalom páre - broskyňa a bazalka vám prinášame ďalšiu chutnú dvojičku - jahoda a rebarbora. Sú spolu tak sladkí a nerozluční. <3 Skúsili ste už našu novinku? Napíšte nám, ako vám chutila a 3 z vás odmeníme.

    Vedeli ste, že náš nový Radler 0,0% Light má iba 4,75 gramov cukru na 100 ml? A vedeli ste, že v niektorých kolových nápojoch je ich viac než 11? S Radlerom 0,0% Light sa môžete osviežiť bez výčitiek svedomia. ;)

    Milé dámy,

    ešte stále je čas! Zasúťažte si o tento skvelý bicykel Kenzel a nádielku radlerov na celé leto! !

    Pošlite nám video alebo fotografiu, ako cvičíte s naším Radlerom 0,0 % Light a ste v hre. Tak cvičte v rytme a súťažte, je to ľahké! 🙂

    Zapojiť sa môžete dvojakým spôsobom:

    - ak používate Instagram - vytvorte krátke video alebo peknú fotku, na ktorej cvičíte s Radlerom 0,0% Light a označte ju hashtagom #radlerlight (vaše video alebo fotka musia byť verejné, aby sme ich našli)
    - ak sa s Instagramom nekamarátite, tak nahrajte fotku sem do tohto fóra

    Vyžrebujeme celkovo 7 šťastlivcov, pre ktorých máme pripravené osviežujúce letné ceny:

    - 1 krásny žltý bicykel značky Kenzel, ktorý sa rovnako ako Zlatý Bažant vyrábajú v Hurbanove
    - 1 nádielku Radlerov 0,0% Light na celé leto
    - 5 darčekových krabičiek s Radlermi 0,0% Light

    Súťaž trvá do nedele 21.5!

    Pravidlá súťaže nájdete na: https://drive.google.com/open?id=0B6BM_39M2fhGY...

    Vedeli ste, že vedci z Výskumného ústavu potravinárskeho zistili, že naše Radlery 0,0% sú prírodným zdrojom antioxidantov? Antioxidanty zachytávajú škodlivé voľné radikály, chránia tak organizmus a spomaľujú starnutie.

    Vedeli ste, že naše Radlery 0,0% sú úplne bez alkoholu, a tak si ich môžete užívať aj v práci. počas šoférovania alebo po športovom výkone?

    Vedeli ste, že v areáli nášho pivovaru v Hurbanove máme vlastné artézske studne? Voda, ktorú z nich čerpáme je tak kvalitná, že by splnila aj tie najprísnejšie kvalitatívne kritériá. Aj vďaka nej sú naše radlery také dobré... 🙂