Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nikuska9284
    16. júl 2018    Čítané 173x

    TUTI FRUTTI BOMBA

    Ako sa hovorí "všetko je raz prvý raz" a na nás sa usmialo šťastie v podobe možnosti testovať novú umývaciu sadu pre detičky od Bupi Kids pre malých nezbedníkov a malé princezné, za čo sa chcem veľmi pekne poďakovať.

    Túto recenziu by mal písať skôr môj manžel, keďže kúpanie je jeho parketa, ktorú si tvrdo vydobyl 🙂. Ale keďže ako väčšinu chlapov ho písanie nebaví, zostáva to na mne 🙂 Testovací balíček, ktorý k nám zavítal obsahoval sadu pre chlapcov (Veselá umývacia pena a Šampón so sprchovým gélom 2 v 1) a pre dievčatká (Veselá umývacia pena, Šampón s balzamom a Sprchový gél). A samozrejme darčekyyyyy - plyšovú žabku, ktorá okamžite po rozbalení vystriedala dovtedy neohrozeného maznáča. 

    Sadu pre dievčatká sme hneď darovali kamoške Leuške, aby nám s testovaním pomohla 🙂.

    A my sme sa pustili do testovania chlapčenskej sady. Keďže má synček Dorianko (3 r.) problém so suchou pokožkou na určitých partiách, spočiatku som sa obávala, ako zareaguje jeho pokožka na novú kozmetiku, pretože kozmetiku Bupi Kids sme doposiaľ nepoužívali. Aaaaale musím povedať (resp. napísať), že výsledok bol nad očakávania pozitívny a obavy úplne zbytočné 🙂. Synček si kozmetiku veľmi zamiloval, pretože sa stále pred kúpaním s rozžiarenými očkami pýta, či sa budeme kúpať opäť s Tuti-frutti 🙂 (tak sme totiž túto kozmetiku nazvali pre jej úžasnú ovocnú vôňu).No a tu sú výsledky nášho týždenného testovania 🙂

    Veselá umývacia pena

    Je úplne perfektná, nepotrebujete žiadne hubky ani žinky na umývanie, aplikujete do ruky a roztrete na pokožku dieťatka. Má suprový otočný uzáver, ktorý nemusíte stláčať, aby ste penu uzavreli, nie ako pri niektorých mydlách vám vyskočí a koniec, nezatvoríte. Pena má modrú farbu, je jemná, šetrná k detskej pokožke a nespôsobuje podráždenia (zatiaľ som nezbadala).

    Šampón a sprchový gél 2v1

    Bomba kombinácia hlavne na cesty, keďže nemusíte vláčiť so sebou kopu detskej kozmetiky (šampón, gél, mydlo....) a po použití tak peny ako aj tohto produktu, nemusíte dieťatko natierať ešte dodatočne detským krémom alebo olejčekom. Pokožka zostáva vláčna a hebká na dotyk. Gélik je modrý, krásne pení a vlásky po ňom krásne voňajú ešte veeeeľmi dlho.

    Vôňa

    Leuškina maminka mi volá: "Wau Nikuš, tá vôňa je neskutočná." Takže myslím, že toto hovorí za všetko 🙂. Skutočne je úžasná...škoda, že ju nemôžete takto cez písmená cítiť. Kombinácia malín, jahôd, černíc a čučoriedok...áno Bupi, toto ti vyšlo :-*.

    Pozitíva

    Len samé pozitíva. Zatiaľ, a dúfam sa ani neobjaví žiadne negatívum.

    Negatíva

    Žiadne

    nikuska9284
    Správa bola zmenená    3. júl 2018    

    #test_bupi4

    Testujeme vo veľkom novú sadu od Bupi kids😊. S kamoškou Leuskou sme sa rozdelili, aby sme obaja krasne voňali a lá tuti-fruti. 😊 Maminky nemusia kupovať žiadne vonne sviečky, tak krasne prevoniame celý byt 😍.
    No aby niečo zostalo po starom....zdrhacky z kúpeľne pred kúpaním mi zostali. Nech sa rodičia nenudia 😂😂

    (2 fotky)

    #test_bupi4

    Krásny voňavý balíček 😍😍, tešíme sa na testovanie 🤗....žabka sa hneď ujala, malý s ňou stále pobehuje.....

    (2 fotky)

    Nas den D 💖💖👪💏

    (4 fotky)

    Urob ksichtiiik 😂😂😂

    ďakujem za srdiečko jaruška @jarkaslosiarikova 🙂

    Dakujem za srdiecka 😘

    Dakujem za srdiecko 😄

    Nase prve Vianoce v trojici 😃🎄🎁🎅👼...aaa stromcek este stoji 😃