Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nikuskad
    22. máj 2019    Čítané 253x

    Už nikdy viac mdlá pleť

    Keď som zbadala príspevok o tom, že sa bude testovať hydratačná starostlivosť Hydra Végétal od Yves rocher, len som si povzdychla, že to by mi momentálne bodlo. Skúsila som šťastie a zapojila som sa. Aká veľká radosť to bola, keď som si po pár dňoch našla správu s informáciou, že som jedna z desiatich šťastných. 

    Po niekoľkých dňoch mi zazvonil pri dverách kuriér a ja som mohla začať svoje testovanie. Veľmi som sa tešila na tento hydratačný rad kozmetiky Yves Rocher.

    Keďže mám zmiešanú pleť, nikdy nebola úplne bezchybná a porcelánová pleť bez rozšírených pórov bola len mojím snom. Preto potrebuje zvýšenú starostlivosť, aby som aj v dospelosti nechodila s puberťáckou tvárou 😁 Každodenné čistenie pleti, 2-3-krát do týždňa hĺbková exofilácia, čistiaca maska dávajú mojej pleti zabrať a v poslednej dobe po hydratácii už doslova volala... 

    V balíčku na testovanie sa ukrývalo:

    • Hydratačné sérum Hydra végétal
    • Hydratačný pleťový krém na zmiešanú pleť
    • Darček v podobe krému na ruky s arnikou, nevädzového expres očného odličovača a krému na tvár a telo s kamilkou

    Testovať som začala okamžite. Sérum sa aplikuje pumpičkou, čo mi vyhovuje, keďže doposiaľ som zatiaľ používala také, ktoré sa aplikovali pipetou a tie som naozaj rýchlo minula. Toto sérum používam takmer 3 týždne pravidelne každý deň ráno aj večer, a mám ešte polovicu, čo je pri mojej spotrebe naozaj veľké plus 😊 Sérum má krásnu sviežu vôňu, je trošičku mazľavé, no veľmi rýchlo sa vstrebáva. Pleť je po ňom krásne vypnutá a póry stiahnuté. 

    Hydratačný krém ma najskôr trochu zmiatol, kedže je mastnejší a ja mám zmiešanú pleť. Stačí ho fakt málinko. Prvotné pochybnosti sa ale rýchlo vytratili, pretože krémik sa naozaj rýchlo vstrebal a ostala po ňom len jemná a vyhladená pleť. Má jemnú príjemnú vôňu. Navyše má ochranný faktor 20, čo s nadšením vítam, keďže mám pleť veľmi náchylnú na slniečko. Na jarné lúče OK, ale pri silnejšom slnku potrebujem silnejšiu ochranu. 

    V konečnom dôsledku musím priznať, že hydratačná starostlivosť Hydra végétal u mňa dopadla na 1*. Po takmer troch týždňoch používania je moja pleť jemnučká na dotyk, póry sú stiahnuté, pleť je viditelnejšie vypnutá a ja som šťastná prešťastná, lebo som našla čo moja pleť dlho potrebovala - jemnú starostlivosť, rozmaznávanie a nehu vďaka Hydra Végétal.

    P. S. síce darčekové balenie (odličovač, krém na ruky a krém na tvár a telo) nebol predmetom testovania, no bol by hriech nespomenúť úžasný nevädzový expres odličovač na očný make up. Tak rýchlo a najmä šetrne ešte žiaden odličovač moje oči ešte neodlíčil. Krém na ruky ma božskú vôňu a stal sa mojím celodenným kamošom do kabelky. Krém na telo a tvár som používala len na telo a krásne mi ho prevoňal. Takže musím len potvrdiť vyššie uvedené - testovanie na 1* 😉

    nikuskad
    10. máj 2019    Čítané 127x

    Moje historicky prvé testovanie

    Je to presne týždeň, čo som začala svoje prvé koníkovské testovanie. Bola som jedna zo šťastných vybratá na testovanie radu Hydra vegetal od Yves Rocher. Ja ako "krémikovský maniak" som si prešla už toľkými súkromnými testovačkami, ale tentokrát si ma prvý krát na testovanie niekto vybral. 

    Milujem kozmetiku všetkého druhu, či už je to kvalitný šampón, voňavé telové mliečko, kvalitný pleťový krém ... veľmi rada sa o seba, svoje telo, pleť starám a preto som neváhala a do testovania kozmetiky som sa zspojila. Je to presne týždeň, čo používam sérum a pleťový krém Hydra vegetal od Yves Rocher a musím povedať, že som veľmi spokojná. Priznám sa, že so značkou Yves Rocher nemám veľa skúseností, vyskúšala som zatiaľ pár šampónov bez parabénov, sprchovací gél či telový peeling. No pleťovú kozmetiku zatiaľ nie. 

    Sérum je trochu mazľavejšie, no veľmi rýchlo sa vstrebáva a pleť pekne vypína. Popravde, krému som sa pri prvom nanesení trochu zľakla kvôli jeho mastnejšej konzistencii, nakoľko mám zmiešanú pleť, no po chvíľke sa aj krémik pekne vstrebal a pocit mastnej pleti zmyzol. Pleť je po týždni jemná na dotyk a jasnejšia. Na kréme ma potešil aj fakt, že má ochranný faktor SPF 20, nakoľko je moja pleť na slniečko citlivá a počas leta sa mi zvyknú robiť pigmentové škvrny. V lete budem potrebovať silnejšiu ochranu pred slniečkom, no na tieto jarné lúče to teraz stačí. 

    Teším sa, ako budem môcť priniesť záverečné výsledky a snáď nejakým maminkám svojou skúsenosťou pomôžem pri výbere pleťovej kozmetiky