Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prosim vás, keď sa berie Arko Defenses, tá 5 dňová kúra, tak po skončení ste dávali ešte nejaké doplnkové vitamíny? Alebo potom zas až o mesiac opäť Arko? Ďakujem krásne 🙂

    niky30
    14. nov 2019    Čítané 158x

    S Verbenou, maškrtou pre mňa stvorenou

    Pred dvoma týždňami som po prvýkrát dostala možnosť aj ja vyskúšať testovanie, ktoré umožňuje Modrý koník. Veľmi som sa potešila, keďže som bola vybraná práve na testovanie niečoho, čo so mnou súvisí, a tým sú sušienky. Milujem sladké a každý deň teda nemôže na mojom stole chýbať niečo, čím si ten deň osladím.

    Konečne sa teda môžem dostať k napísaniu recenzie a opísať pocity, ktoré vo mne daný produkt zanechal. Dostala som balíček, ktorý obsahoval eukalyptové cukríky Verbena, malé 40 g balenia sušienok Verbena a veľké 90 g balenia. Prečo píšem ich gramáž? Keďže ako správny „sladkomil“ mám odsledované, že klasický keksík alebo čokoláda, ktoré zvyknú mať 50 g sú ideálne, aby aspoň mne chuť na sladkosť zahnali. Takže menšie čokoládky sú pre mňa tabu, lebo akurát ma naštartujú, že niečo sladké potrebujem. Veľkosť balíčkov je teda podľa mňa primeraná, pretože ak som mala chuť len na nejakú malú maškrtu, bohato mi stačil 40 g balíček a dodal mi potrebnú dávku serotonínu na danú chvíľku. Balenia sušienok sú pekne prepracované jemnými farebnými tónmi a ako sa zvykne hovoriť, že aj oči jedia, tak tieto sušienky aj tento bod úspešne splnili. Ale ako NEGATÍVUM v mojom hodnotení musím zadať, že veľmi mi chýbala možnosť, aby balíček (aspoň ten väčší), bol znovu uzatvárateľný. Vzala som totiž balíček aj na bežnú prechádzku so synmi, keď som však pár zvyšných sušienok v balíčku chcela odložiť naspäť do kabelky, sušienky sa mi úspešne povysypovali, čo ma, samozrejme, nepotešilo. Toľko k celkovému dizajnu sušienok Verbena.

    Prejdime teraz k príchutiam, ktoré sa mi dostali do rúk:

    1. Sušienky levanduľové s kúskami čučoriedok

    2. Sušienky bazové s kúskami amerických brusníc

    3. Sušienky rakytníkové s kúskami pomaranča.

    Keď som dala mojim trom chlapom, vrátane manžela, na výber, názvy im veľmi nič nehovorili, takže jednoznačne sme začali testovaním sušienok s kúskami pomaranča. Oceňujem túto kombináciu, keďže pomaranč im dodal osviežujúcu chuť a ja som sa pri ich ochutnávaní preniesla do času Vianoc.

    V jeden deň však dostal chuť na sladké môj manžel, ktorý nie je taký „sladkomil“ ako ja, a uchmatol si balíček sušienok bazových s americkými brusnicami. Usudzujem, že ho zlákali farbou, keďže ako poľovník miluje zelenú 🙂 Musím povedať, že jeho reakcia nebola pozitívna. Nič mu nehovorila ich chuť a po 3 kúskoch mi balíček odovzdal so slovami: „Toto nie je nič pre mňa.“ Tak mi to nedalo a skúsila som ich ochutnať aj ja. Nemôžem tvrdiť, že mi nechutili, to vôbec nie, boli chutné, ale z môjho pohľadu až príliš aromatizované práve bazovou príchuťou. Pri otvorení ďalšieho balíčka som však už tú prenikavú arómu prehliadala a padli celé za obeť. Takže je to asi vecou chuti, každý máme iné chuťové poháriky.

    Nakoniec teda prišli na rad sušienky Verbena levanduľové s kúskami čučoriedok. Tieto z môjho pohľadu boli najlepšie. Jemná chuť levandule obohatená o čučoriedky vo mne zanechali príjemné pocity.

    Keďže je dosť náročné testovať niečo, čo človek musí ochutnať a chuť/nechuť pociťuje každý ináč, rozhodla som sa spraviť malý prieskum priateľov a rodiny v mojom okolí, ktoré zo sušienok teda budú najchutnejšie a, samozrejme, či ich vôbec budú považovať za chutné. Hralo mi do karát, že sme akurát očakávali návštevu, takže nikoho som, samozrejme, nenútila, len som ich pekne ponúkla na stôl. Dokázali by ste si teda len tak vyvodiť, ktorá príchuť mohla byť za môj okruh vybratých ľudí TOP 1? Ak ste tipovali sušienky rakytníkové s kúskami pomaranča, mali ste pravdu. Pochutnali si nad nimi aj deti, keďže tí sú asi naši najväčší kritici.

    Aby som, samozrejme, nezabudla vyzdvihnúť ďalšie pozitívum tejto zdravej maškrty, tak tieto sušienky sú prospešné aj pre naše celkové zdravie, LEVANDUĽOVÉ totiž prispievajú vďaka vit. B3 k správnej funkcii psychiky, zníženiu únavy a vyčerpaniu, BAZOVÉ zas dodávajú okrem iných látok aj vápnik a železo a RAKYTNÍKOVÉ prispievajú k správnej funkcii srdca a mozgu a pozitívne vplývajú na dýchací systém.

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovania sušienok Verbena. Nebudem klamať, ak napíšem, že určite si tieto sušienky aj pri najbližšej možnej príležitosti v obchode kúpim. Som rada, ak môžem spokojne maškrtiť a zároveň nemusím mať výčitky, že ubližujem môjmu zdraviu. Takže za mňa určite ÁNO.

    #test_verbena a #recenzia

    #test_verbena
    Dnes je náročný deň, tak siaham po niečom, čo prispeje k zníženiu únavy a nie, nie je to káva 🤗 V noci mali chlapci bujné sny 🤯, doobedu zarezávam v škole a poobede ma čaká rodinná oslava. Takže dodávam si energiu a chrúmem 🙂

    #test_verbena
    Bola som pozvaná v tento upršaný deň 🌧 na kávu ☕ Tak som priniesla ako správna návšteva niečo podzub 😋😊

    #test_verbena
    Aj takéto vedia byť rána 🍁🍂☀️

    #test_verbena
    Jedno dieťa úspešne odfukuje v postieľke, druhé sa hraje a ja mám aspoň chvíľku pre seba 🙂 Jednoznačne každý deň je táto chvíľka spájaná so zeleným čajom a nejakou pochutinkou. Dnes sa vrhnem na sušienky bazové s príchuťou amerických brusníc, som zvedavá či tento balíček mi bude stačiť a nesiahnem aj po niečom inom sladkom 😀 Čím sa upokojujete vy, keď konečne deti zaspinkajú, chlapi zarezávajú v práci a vy máte aspoň chvíľku pre seba? 😇

    #test_verbena
    Tak dnes sme oficiálne otvorili prvý balíček sušienok Verbena 🙂 Dala som mojim chlapcom na výber a ako som aj predpokladala,vybrali si ako prvú ochutnať príchuť pomaranča a rakytníka. Ostatné príchute im zatiaľ názvom nehovorili nič. Myslím,že im aj chutili,keďže som každú chvíľu musela zastavovať a vyberať im sušienky. Potom som to vzdala a mladý pán sa kŕmil sám 👍 Chuťovo veľmi dobré a osviežujúce, chuť pomaranča aspoň mňa preniesla do blížiacich sa Vianoc 😇 Ale negatívum balenia, ak nemám namysli lákavý dizajn je, že sa mi zvyšné nedojedené sušienky rozsypali v kabelke, takže bolo by fajn, ak by sa balíček dal aj naspäť uzavrieť 👍🙂

    (2 fotky)

    #test_verbena Dnes prišlo to spomínané ochladenie, ale s ním dorazil aj kuriér so sladkým prekvapením. Začínam testovať sušienky Verbena, tak som zvedavá, ako na ne zareagujú moje chuťove poháriky 🤗 Priznajme sa, že popri deťoch je potrebné mať energiu, aby sme mohli fungovať 😊 Preto aspoň v mojom prípade práve sladké nesmie chýbať 🙂 Uvidíme či sušienky splnia účel, teda zdravo a chutne👍😊

    (2 fotky)