Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #lidl ahojte maminky uz ste skusali robit tie medvedie labky? Cele sa mi to rozpadava a nejde to von z formiciek, viete poradit kde je chyba?

    Ahojte baby mate skusenost zo zapalenym nechtom na ruke u drobca? Bo mi uz od leta mame cerveny hanok chodili sme ku koznej ale ziadne masti nepomohli trochu sa.mu to zlepsili a teraz ma zas zapal trochu hnisu vyslo

    Ahojte všetci, chcem sa spýtať či može velky smutok, smrt blizkeho ovplyvnit vyvoj babatka v brušku?

    niniki
    5. aug 2018    Čítané 179x

    Slané prekvapenie z Raja

    Slané prekvapenie z Raja to naozaj bolo, keď mi pani z Raja priniesla výrobky na testovanie. Testovali sme 4 druhy výrobkov a to:

    · tvaroh s kyslou smotanou jemne slaný

    · tvaroh s kyslou smotanou príchuť syra z ovčieho a kozieho mlieka

    · acidko jemne slané

    · acidko s príchuťou syra z ovčieho a  kozieho mlieka

    Ako prvé sme vyskúšali acidko jemne slané. Na večeru pre deti a manžela v podobe cuketových placiek a dresingu z acidka jemne slaného zmiešaním acidka+cesnaku. Prekvapivá bola chuť acidka pri prvom súste keď čakáte niečo iné a zrazu je tu nová chuť, ktorá všetkým chutila. V porovnaní s acidkom s príchuťou syra z ovčieho a kozieho mlieka,acidko jemne slané menej výraznú vôňu a aj chuť.

    Je ľahko kombinovateľné s receptami, a aj ako nápoj sa hodí k obyčajným pečeným zemiakom. Acidko som použila aj pri slanom lepéni ako hovorí moja mamka. Pridaním korením ako je rasca a vegeta, je to skvelý slaný koláč, ktorý inokedy kombinujeme so smotanou.

    Acidko s príchuťou syra má aromatickejšiu vôňu, a aj chuť je výraznejšia. Skôr sa hodí na degustáciu, ale použila som ho tiež ako súčasť náplne do cuketových lodiek spolu s tvarohom s kyslou smotanou príchuť syra z ovčieho a kozieho mlieka.

    Vynikajúcou náplňou do kysnutých koláčov boli oba tvarohy. Tvaroh jemne slaný kombinovaný s cesnakom a posýpkou zo sézamu, a tvaroh s kyslou smotanou príchuť syra z ovčieho a kozieho mlieka s rasovou posýpkou. Týmto dvom pochutinám už nič nechýbalo, boli jednoducho skvelé.

    Tvaroh jemný je chuťou veľmi chutný a myslím, že jemu nič nechýba. Avšak k raňajkám sa hodí tvarohová pomazánka so štipkou korenín.

      V závere len dodám, že tieto výrobky by mohli byť kľudne predajné aj ako celoročný výrobok a nie len ako limitovaná edícia, myslím že na trhu niet porovnateľnej konkurencie, a určite si tieto výrobky zamiluje nejeden pôžitkár. Ďakujem Modrému koníku a tímu z Raja za túto skúsenosť a vrelo odporúčam tieto výrobky aj ako prezentácia našej slovenskej kuchyne a slovenskej chute.

    S pozdravom Nina

    #test_rajo5 a #recenzia

    #test_rajo5
    acidkovy lepéň

    #test_rajo5
    kysnuté slimáky s tvarohovou plnkou na slano

    (2 fotky)

    #test_rajo5
    a čo na večeru? cuketové loďky plnené tvarohom z ovcieho a kozieho mlieka a acidkom

    #test_rajo5
    vikendovy obed s acidkom pre deticky co zbožňujú karfiol na zapitie acidko

    #test_rajo5
    raňajky s tvarohom od Raja jemne slany:
    Tvaroh slany
    Polka lyzicky mletej papriky
    Jedna cibula
    A jedno uvarene vajicko 👌

    #test_rajo5
    pre detičky cuketovy medvedíci s acidkocesnakovym dresingom, skor ich bavi namacat placky len do cisteho acidka slaneho 🙂

    Dnes nam prisiel balik z raja 🙂 tak začiname testovať čo to pre nás príravili 🤩

    (2 fotky)

    už konečne dom rozbehla vytuzene hryzatka, v pripade zaujmu ma kontaktujte😍

    (6 fotiek)