Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Nemáte niektorá náhodou knihu Rozhodnutie od Michaeli Zamari v Pdfku? 🙂 výmena za nejakú inú knihu v Pdfku

    Dobré ránko, poradte mi postel pre 2 ročného 🙂 chceme prejsť z postielky na posteľ a pozerám už 2 dni postele.
    Skusenosti s detskapostel.com?
    Akú dĺžku šírku odporúčate? Zatial bude ešte vedľa našej postele.

    Dobré ránko, viete ako dlho vydrží surová kukurica ešte v šupolí v chladničke? 🙂

    Kde v Rakusku, nie veľmi daleko, je zahradkarstvo? 🙂 nieco vacsie kde maju na vyber letnciky, stromceky, kriky a substraty a podobne.
    Dakujem

    ninkamamka
    30. júl 2018    Čítané 154x

    Návšteva od Pampers 🙂

    Dostali sme možnosť, testovať Pampers premium care pants a plienky do vody Pampers Splashers. Kto by sa nepotešil? 🙂 Pants sme ešte neskúsili tak všetko je raz po prvé a napísať recenziu je už len čerešnička na torte nášho skúšania a testovania.

    Hneď ako sme otvorili balíček s plienkami, som zacítila vôňu detského púdru 🙂 Áno, púdru. Žiadne chemikálie. Preto sme mali vždy radšej Premium care.

    Plienky už na dotyk sú jemné. Pás je veľmi pružný, takže nebude otláčat bruško. Pásik, ktorý sa sfarbí na modro ak dieťatko plienku pociká, je pre mňa zbytočný. Pre malé bábätká je možno zo začiatku užitočný, ale pre našich lezúňov a chodcov už nie.

    Tak šup rýchlo nasadíme prvú plienku. Bola to rychlovka! A to doslova. Žiadne pretáčanie, nahánanie sa po byte s holou riťou ;) Plienky navlečieme aj na stojáka.

    Plienka znesie veľa, až veľmi. Za celý čas testovania sme nemali problém, že by premočili pyžamko, alebo vyšla stolica. Bála som sa, že nebudú dobre tesniť na stehienkach. Ale zbytočne som sa obávala. Krásne priliehali na brušku aj na stehienkach a pritom nikde neotláčali kožu takže sa s nimi ľahko cupitá 🙂

    Použitú plienku sa dá ľahko roztrhnúť na bočných stranách a zabaliť ako klasickú plienku. Pásik na zalepenie plienky je dostatočne lepivý, takže sa plienka nerozbalí.

    Prestali sme používať Pampers baby dry kvoli zápachu z plienok, ale Pampers premium care pants nás milo prekvapili a veľmi sme si ich obľúbili.

    Pampers Splashers 🙂

    Venujem im samostatnú “kapitolu”, keďže už na prvý pohlad vyzerajú plienky super. Dizajn krásny, letný, farebný. Materiál hebký, žiadna umelina. Sú dostatočne dlhé, siahajú dieťatku až nad pupok.

    Porovnávala som ich s inou značkou, mamičkami veľmi oblúbenou. Už na prvý pohľad je medzi nimi rozdiel, v dĺžke a v tvare minimálne. Hlavne vo farbách a v použitom materiáli. Pampers Splashers majú vnútornú vložku po celej dĺžke plienky. Nie len do polovice ako iné kúpacie plienky. Pás sa pekne naťahuje, je dostatočne pružný. Okolo stehienok tesní super čiže ak sa stane “nehoda” v bazéne, nič neunikne von.

    Pre mňa najpodstatnejší rozdiel v plienkach je ten, že Splashers NIE SÚ NASIAKNUTÉ VODOU! Aj keď dieťatko vyberiete z vody nemá v plienke veľa vody, ktorá by ťahala plienku dolu a tým aj otláčala kožu. Skoro žiadna voda sa v nich neudrží aj po dlhom kupaní. Neťahá zbytočne zadoček dolu, ľahko sa s nimi pláva a aj chodil v bazéne. 

    Od tej doby používame už len Pampers Splashers! 🙂 

    Ďakujeme Koníčkovi za možnosť testovania, ak by som nemala túto možnosť, už by sme sa k pampers asi nevrátili 🙂