1 / 1

    Mnammm 🥰 ja si tiež doma robím rôzne granole ale teda raffaello mi z nejakého prapodivneho dôvodu nikdy nenapadla 🤣 no zajtra ju robím určite.

    Odpovedz
    11. jún 2025

    @lucia13022023 Vrelo odporúčam, je to mňamka! 👌

    Odpovedz
    11. jún 2025

    Mozem sa obcas pozvat na ranajky? 😅 Mnam 👌🏻

    Odpovedz
    11. jún 2025

    @alcielle Tak z Detvy to budes mat dost daleko 🫣😅, ale jasne kludne si vitana 🤗😁!

    Odpovedz
    11. jún 2025

    Mnam 😻 nedas recept na granolu prosim? Vyzera to prudko jedle 🤤🤤

    Odpovedz
    11. jún 2025

    @123467 Paci sa:
    Domáca granola s mandľami, kokosom a kokosovým cukrom

    Ingrediencie:
    300 g ovsených vločiek
    100 g nasekaných mandlí
    50 g strúhaného kokosu alebo kokosových lupienkov
    50 g kokosového cukru
    60 ml roztopeného kokosového oleja
    3–4 PL javorového sirupu alebo medu (voliteľné, pre sladšiu chuť)
    1 ČL vanilkového extraktu (voliteľné)
    Štipka soli

    Postup:
    1. Predhrej rúru na 160 °C (horný/dolný ohrev).
    2. Priprav si plech vyložený papierom na pečenie.
    3. Zmiešaj suché ingrediencie – v miske spoj ovsené vločky, nasekané mandle, strúhaný kokos, kokosový cukor a štipku soli.
    4. V menšej miske zmiešaj roztopený kokosový olej s javorovým sirupom (alebo medom) a vanilkovým extraktom, ak používaš.
    5. Spoj mokré a suché suroviny – nalej mokrú zmes do suchej a dobre premiešaj, aby sa všetko rovnomerne obalilo.
    6. Rozlož zmes na pripravený plech do rovnomernej vrstvy.
    7. Peč v rúre 20–25 minút, premiešaj každých 8–10 minút, aby sa granola upiekla rovnomerne a neprihorela.
    8. Po dopečení nechaj granolu vychladnúť priamo na plechu – počas chladnutia ešte stuhne a bude krásne chrumkavá.
    9. Ulož do uzatvárateľnej nádoby a skladuj pri izbovej teplote. Vydrží 2–3 týždne.

    Odpovedz
    11. jún 2025

    @oceanahory dakujem 🤍🫶 dokupim veci a idem skusat

    Odpovedz
    11. jún 2025
    Odpovedz
    11. jún 2025

    A nemáš pocit že ti ten kokos zhorkne?a naozaj na takúto farbu pecies naozaj len 25 minút? Lebo ja davam rozpucene babany a musim piect aj 40 minut aby bola chrumkava

    Odpovedz
    11. jún 2025

    @erzebet2 Nie vobec nezhorkne, tak ale tu nepridavas v podstate nic, z coho by boli tie vlocky vlhke, pri bananoch aj chapem, ze ich tak dlho pecies do chrumkava.

    Odpovedz
    11. jún 2025