Ava Fleur
    1 h ·
    NENECHAJ MA PLAKAŤ, MAMI..
    "Nenechaj ma plakať, mami.
    Moje pľúca sa nezväčšia, nebudem silnejší, nebudem múdrejší.
    Nenechaj ma plakať, mami.
    Nepočúvaj tie poznámky, tvoje bozky ma nerozmaznajú, tvoje prsia ma neurobia závislou, nerobím to preto, aby som otravovala.
    Nenechaj ma plakať, mami. Môžem veriť len tebe, poznám len tvoj hlas, tvoju vôňu, myslím len na teba, odkedy som vyšiel z tvojho lona.
    Nenechaj ma plakať, mami. Neuč ma, aby som sa utešoval sám, nepotrebujem to, lebo viem, že sa na teba môžem vždy spoľahnúť.
    Nepočúvaj ich. Nerozmaznávaj ma, keď sa venuješ môjmu plaču. Nežiadam ťa v noci o útechu, aby som ťa nahnevala, hľadám ťa, lebo ťa potrebujem, lebo nerozumiem tomuto svetu, v ktorom žijeme, lebo sa práve učím milovať.
    Neuč ma, keď som taká malá, plakať, trpieť, cítiť samotu.
    Naučím sa to, to vám sľubujem. Jedného dňa budem naozaj trpieť a môj plač nebude smerovať k tomu, aby ste ma vzali do náručia alebo ma dojčili, jedného dňa bude môj plač dospelý a vy ho nebudete môcť utíšiť.
    V ten deň si chcem spomenúť na jednoduchšie dni. Dni, keď ma rodičia bozkávali a to stačilo, aby som prestala plakať. Tie dni sa už nevrátia, a ak ich nikdy nezažijem, nebudem mať na čo spomínať.
    Nenechaj ma plakať, mami."
    AVA 💎
    ~~♡~~
    Zdieľanie s láskou a rešpektom
    📷 Artist Unknown