orieskova
31. okt 2017
334 

Testovanie mäska od Slovenskej farmy s BILLA

Veľmi ma potešilo, keď ste ma vybrali na testovanie mäsa v BILLA. Mäsko máme veľmi radi.

Náš prvý nákup bol úplne jasný a presne som vedela čo chcem kúpiť. Mala som v pláne kúpiť kuracie prsia ale kedže v ponuke neboli, správna gazdinka sa vie vždy vynájsť a poradí si. Kúpila som teda kuracie stehná vykostené.

Po otvorení balenia som bola milo prekvapená.Mäso bolo krásne ružové, nesmrdelo, neplávalo v žiadnej odpornej tukutine a neboli na nich žiadne kostičky, čo sa mi u iných dodavateľov mäsa stávalo často.

Z mäsa sme si urobili čínke opečené ryžové rezance s kuracím mäskom. Pozvali sme na ochutnávku aj švagrovcov. Mäso bolo veľmi chutné a mäkkučké.

Kvôli hovädzinke sme sa trošku nachodili, kedže v prvej BILLA bolo len jedno balenie a na obed sme pozvali i starkých. Takže mäsa bolo treba viac. V košíku skončilo hovädzie stehno.

Ale stálo to za to. Po otvorení balenia mäsko krásne voňalo. Takéto voňavé hovädzie mäso sme ešte nemali. Nebolo mastné, bolo nádherne bordové.

U nás sa hovädzina spája s našim obľúbeným jedlom, sviečkovou na smotane. Mäsko po uvarení bolo mäkké, voňavé a vobec sa nemuselo variť dlho. Dokázal ho požuť aj náš ročný so šiestimi zúbkami a to asi hovorí za všetko.

Na záver prišiel na rad posledný nákup. Bravčové mäso. Kúpila som bravčové karé.

Mäsko bolo opäť krásnej ružovej farby, nebolo mastné, neboli na ňom žiadne zvyšky krvi. Radosť sa naň pozrieť.

No a ako najlepšie a najslávnostnejšie ukončiť testovanie ako rezňom. Takže naše posledné menu bol bravčový rezeň v kukuričnej strúhanke s mrkvovo-petržlenovo-batatovým pyré. Mäsko po vypražení bolo úžasne šťavnaté a mäkké.

No a čo dodať na záver?

Bolo mi cťou testovať takéto kvalitné a fakt špičkové produkty od slovenských farmárov. Určite sa budeme k nemu často vracať, pretože sa to oplatí i po finančnej stránke. Chcem sa poďakovať Modrému koníkovi a spoločnosti BILLA za túto skvelú a jedinečnú možnosť.

#test_billa2

31. okt 2017

Začni písať komentár...

Odošli