oriesok
21. máj 2016
55 

Naše testovanie s Bupi

#test_bupi

V prvom rade sa chcem veľmi poďakovať za možnosť testovať Vaše výrobky. Keď som deťom oznámila, že sa nám podarilo vyhrať testovanie, nevedeli sa dočkať balíčka 🙂

Ako to začalo 😀

Pred náš dom dorazil Ujo kuríer 🙂 odovzdal nám veľkú kartónovú škatuľku v ktorej sa nachádzalo krásna a veselá taštička.

Po jej otvorení nás tam čakalo veľké prekvapenie 🙂 . V taštičke sa nachádzalo veľké balenie umývacieho gélu a umývacej peny, veľké 64ks balenie vlhčených utierok, plyšová žabka a podložka pod mydlo. Našťastie krpci si to bez problémov rozdelili a nenasledovala hádka o hračku. Malý prvé dni spával s podložkou pod mydlo 😀 .

Samozrejme darčeky si krpci vybrali z tašky sami. Ako som chytila darčekovú tašku do ruky, zistila som, že sa nám v nej rozlial umývací gél a poškodil aj nálepku na auto.

Testovanie:

Deti sa nevedeli dočkať, kedy bude večer, aby sa mohli ísť konečne kúpať 🙂

Testovanie umývacej peny:

Veľmi jednoducho sa dala otvoriť. Pumpička funguje jednoducho a ide ľahúčko, dávkovanie zvládli aj obe detičky. Konzistencia peny je super. Na umytie dieťatka aj staršieho jej naozaj nie je treba veľa.. dcérku som umyla s 3mi dávkami peny. Vonia veľmi príjemne, a na dieťatku veľmi dobre "pení". Jednoducho sa dá z pokožky zmyť.

Testovanie umývacieho gélu:

Neviem prečo, ale mala som veľký problém so spojazdnením pumpičky. Pokúšala som a o to ja a aj manžel a ani netuším akým spôsobom sa nám podarilo ju spojazdniť. Umývací gél má príjemnú levanduľovú vôňu skôr takú prírodnú, nie je v ňom cítiť žiadnu umelinu. Na prvý pohľad je gél trošku tekutejší, ale po nanášaní na pokožku veľmi dobre pení, takže ho tiež nie je treba veľké množstvo na umytie dieťatka ako by sa zo začiatku zdalo.

Vlhčené utierky:

Po otvorení vlhčených utierok ma prekvapilo, že nie sú moc mokré, ak sme zvyknutý pri iných značkách. Po odskúšaní som však zistila, že to nie je žiadna vada. Je to skôr ich obrovská výhoda. Po použití neostáva na rukách pocit mokra ani ten zvláštny lepivý pocit ako pri iných vlhčených utierkach. Obrovské plus bolo u mňa aj to, že sú bez parfému, takže som sa nebála ich použiť aj na tváričku a dokonca dokázali perfektne očistiť aj zaschnutý džem okolo úst 🙂 Utierky sú dostatočne pevné, netrhajú sa a pri vyberaní z obalu sa pekne vytiahne len jedna utierka a nasledujúca ostane pekne v obale.

Jediné mínus, ktoré mám ku utierkam je, že obal po niekoľkých použitiach už tak dobre nelepí a musím dávať pozor, aby neostali otvorené.

Ešte raz sa chcem veľmi pekne poďakovať za to, že ste nás vybrali, dúfam že moja recenzia niekomu pomôže pri výbere vhodnej kozmetiky pre dieťatko. Ja viem, že určite budem tieto výrobky kupovať. Nakoľko veľmi dobre pôsobia na pokožku synčeka, ktorý ju má veľmi citlivú. Doteraz sme pri používaní kozmetiky bupi nemali žiadny problém s pokožkou, čoho som sa pred testovaním obávala, ako zareaguje, nakoľko jeho pokožka neznesie zmenu kozmetiky.

Pridávam aj foto dokumentáciu, s fotkami pri kúpaní šetrím z pochopiteľných dôvodov. 🙂

Začni písať komentár...

Odošli