pa_tka_zv
20. sep 2019
501 

Novinka u nás s menom BABY Dove 🕊

V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a firme Dove 🕊 za balíček, ktorý nám prišiel pred dvoma týždňami. Balíček nám musela ale prevziať susedka, lebo v tom čase sme boli na dovolenke, ale hneď, ako sme sa vrátili, sme sa pustili do vyskúšania výrobkov.

Tak ako som už v názve článku napísala, v našej rodine bola táto značka novinka, keďže sme doposiaľ nič z uvedenej značky doma nemali. O to viac ma to zaujímalo a tešila som sa na pocity a reakcie môjho syna. 

Balíček obsahoval: 

🕊 Umývací gél Sensitive Moisture

🕊 Umývací gél Rich Moisture

🕊 Detské vlhčené utierky

🕊 Krém proti zapareninám

🕊 Detské telové mlieko

Prvé sme vyskúšali 🕊  vlhčené utierky. Na dvore bolo treba utrieť rúčky a ústa.
Vôňa jedným slovom top. Reakcia - žiadna. Čo viac si priať od vlhčených vreckoviek. 🙂 Ešte jedna vec, perfektné vyťahovanie vreckoviek. (bez problémov sa dá vytiahnuť a nelepia sa na seba).

V ďalšom kroku sme vyskúšali 🕊  krém proti zaparenínám, no tak toto nebola naša "šálka kávy" ako sme zvyknutí. Matiasko nemal od mala problém so zadočkom, nuž po tomto kréme bol zadok červený, mne sa nepozdávala ani konzistenciou. Takže za nás toto nie. 🙂

A večer prišiel čas na 🕊  Umývací gél Sensitive Moisture a 🕊 Umývací gél Rich Moisture.

Musím napísať, waaw... Veľmi veľmi ma potešilo a myslím si, že nie tak mňa, ako môjho syna, ktorému neslzili očká a neskutočne si kúpanie užil. Perfektná pumpička na dávkovanie týchto gélov je úžasná, ocenia určite mamičky, ktoré musia jednou rukou "zachraňovať" dieťatko a druhou ho umývať. Aj keď u nás to najviac ocenil ocko, kedže to je od narodenia Matiaska jeho "úloha", oni dvaja si to spolu neskutočne užívajú. Matiasko ma veľmi citlivú pokožku, hlavne na nôžkach a presne tieto "sprcháče" sú určené na citlivú pokožku, prekrásne vonia (Rich Moisture),  Sensitive Moisture nevonia, a super sa natierajú.

Po umytí prišiel rad na 🕊  telové mlieko, a to už je moja úloha 🙂 Vysušiť, natrieť a obliecť. 🙂

Každovečerný rituál ♥ V prvom rade toto telové mlieko má neutrálne pH, na čo dávam neskutočný pozor pri výbere aj pre malého, aj pre mňa. Vôňa je krásna, bábätkovská, natiera sa perfektne, ja by som viac ocenila pumpičku, lebo pri našom malom šidle je ťažšie dostať z tuby niečo von. 

A v závere hádajte, ktorá vec sa Matiaskovi páčila najviac? 

                                        🕊 🕊 🕊  Vyhrali to vlhčené utierky :D 🕊 🕊 🕊 

#test_babydove2 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli