1 / 1

    Chcem sa spytat, kde je problem ked je kava rak kysla, ze sa neda pit?

    10. feb 2018

    @lienka737 ahoj, v prvom rade je to otazka odrody, ale tiez ma na to vplyv stupen prazenia a sposob pripravy. Napriklad ina odroda z Etiopie je kyslejsia ale pri priprave cez filter je prijemna. Tu istu kavu ked spravim ako presso, tak ta kyslost bude vyrazne silnejsia.

    10. feb 2018

    @papanasa to bolo ale tak kysle, ze sa to nedalo pit. Museli sme vyhodit. Bolo to priamo z praziarne a pri roznych odrodach kavy.

    10. feb 2018

    @lienka737 neviem takto, to by som musel mat viac informacii. Ak chcete nekyslu tak odporucam povedzme tento Harrar alebo Santos, prazenu na Full City (stredno az tmavohneda) a pripravit ju zalievanim, filter, french-press.

    10. feb 2018