Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    paperinka
    2. júl 2021    Čítané 109x

    Camilia

    Dostala sa mi možnosť testovania s Camiliou. Padlo nám to úplne vhod, kedže nás trápili zúbky. Začali sme testovať najskôr len raz denne 1 dávka, ale kedže sa úľava nedostavila, zvýšili sme dávkovanie na 3x denne. Úľava prišla mierna. Keďže my sme aj teplotovali, museli sme to kombinovať so silnejším kalibrom. Takže zúbky sme zvládli aj vďaka Camilii. Super je, že je to homeopatikum, čiže žiadna chémia. Je to vo veľmi praktickom balení v jednodávkových ampulkách, čiže aj aplikácia je veľmi pohodlná. Určite treba vyskúšať, pokiaľ má dieťatko mierne príznaky. Ako úľava, úplne super.

    Camilia, perorálny roztok, sa používa pri ťažkostiach spojených s prerezávaním zubov u detí (bolesti pri prerezávaní zubov, podráždenosť, červené líca, hnačka).

    Ako použivať CAMILIU:

    • Vždy používajte tento liek presne tak, ako je uvedené v písomnej informácii, alebo ako vám povedal váš lekár, alebo lekárnik
    • Ak si nie ste niečím istý, overte si to u svojho lekára alebo lekárnika

    Odporúčaná dávka

    Užívajte 3 až 6 jednodávkových obalov v priebehu 24 hodín, počas 3 až 8 dní. Ak sa príznaky zhoršia alebo pretrvávajú dlhšie ako 3 dni, je potrebné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

    #skusenosti_camilia36 #test_camilia2 #recenzia

    #test_camilia2 nase testovanie s Camiliou sa blizi ku koncu a preto by som to rada zhrnula na par viet...pokial sa dietatku prerezavaju zubky a su s tym spojene tazkosti v podobe,ze dietatko je nervoznejsie, slinta je podrazdene...urcite camilia zmierni priznaky...nas pripad bol tazsi,ze nam sli vsetky 4 stolicky naraz bojovali sme s teplitami a tam sme uz zial museli siahnut po tazsich kalibroch ako je nurofen a zabaly...cize v pripade lahsich priebehov urcite odporucam Camiliu a zmiernenie je urcite dobra ❤

    #test_camilia2
    Nase testovanie pokracuje denne si davame 3 az 4 davky cez den je v pohode a konecne sa nam upravil obedny spanok uz sa nebudi po pol hodine spanku s velkym placom...zial nocne nam zatial stale zostali...inak starsieho bolelo jasno kedze sa mu prerezava trvaly zub a stazoval sa,ze ho to boli a vypytal si 1 davku 😊 a prisiel mi oznamit,ze pomohlo ❤

    #test_camilia2
    Nase testovanie konecne moze pokracovat kedze sme priniesli zo skolky crevnu virozu bratom tak sme to na cas museli prerusit..malej sa tlacia vsetky 4 stolicky naraz a po mensej pauze sme museli davkovanie zvysit na 3x denne kedze davka len pred spanim bola nedostacujuca a nepocitovali sme ziadnu ulavu..

    #test_camilia2
    Zacali sme testovat camiliu zatial tak pozvolne kedze nasu malu trapia zubky tak som skusila vzdy vecer pred spanim jej podat 1 davku...trochu som bola v rozpakoch ako to vobec vypije a na moje pocudovanie to uplne v pohode zlupla 🤗 tak ma prepadla myslienka ako to moze chutit ked ona to dala v pohode..a cucla som si aj ja 😂 chuti to ako voda s jemnym nadychom kamilkoveho caju 😁😁

    #test_camilia2
    Preco prave Camilia 🤔
    Camilia zmiernuje najcastejsie prejavy spojene s prerezavanim zubkov.Posobi komplexnejsie ako gely,ktore zmiernuju urcite priznaky iba lokalne a na kratky cas.
    Je liekom, ktory je bez chuti a neobsahuje:
    *lidokain ani ziadne ine lokalne anestetika..
    *konzervacne latky ani farbiva
    *cukor
    *alkohol
    Medzi jednotlivymi davkami je mozne dietatku podavat vychladene hryzatka pripadne pouzivat masaznu kefku

    #test_camilia2
    Dnes by Vam rada napisala o tom ako podat dietatku Camiliu.
    Aplikacia spociva vovytlaceni celej tekutiny z jednorazovej plastovej ampulky priamo do ust dietata.Liek sa zmiesa so slinami a vstrebe sa cez sliznicu.
    Navyse:
    * liek nemusite aplikovat priamo na postihnute miesto
    * nemusite sa dotykat bolaveho dasienka a vyhnete sa pripadnemu dalsiemu podrazdeniu
    Davkovanie:
    3 az 6 krat denne vytlacit obsah jednorazovej ampulky do ust dietata.
    Vyhody plastovej ampulky:
    - obsahuje presne 1 davku lieku
    - umoznuje sterilne a hygienicke pouzitie aj mimo domu ( na prechadzke, v aute)
    - aplikacia je mimoriadne jednoducha a rychla

    #test_camilia2
    Dnes by som Vam rada napisala par riadkov o tom,ze Camilia je bezpecna ...posobi lokalne je balena v jednorazovej plastovej ampulke s jednou davkou peroralneho roztoku....mimoriadne jednoducha aplikacia...sterilne a hygienicke pouzitie...
    Prinasa rychlu ulavu,rychlo sa vstrebava sliznicou ustnej dutiny a posobi protizapalovo..😘❤

    paperinka
    Správa bola zmenená    27. máj 2021    

    #test_camilia2
    Ahojte, mame tu moznost vyskusat nieco na bolest / prerezavanie zubkov ....velmi sa nam to teraz hodi kedze nas prerezavanie zubkov velmi trapi tak sa tesim,ze si to mozme vyskusat ci nam bude tento roztok napomocny.
    Camilia je peroralny roztok,ktory sa pouziva pri tazkostiach spojenych s prerezavanim zubkov u deti,podrazdenost,cervene licka,ale aj hnacke.