pepa_lite
12. mar 2017
74 

Zendium láska <3

                                                  Ahojte 🙂 to som zase ja Pepa,

Áno ta otrava, čo sem stále vycapuje svojho synčeka :D. Teraz som tu s mojou recenziou na zubnú pastu Zendium Complete Protection, ktorá dúfam bude aj pre Vás prínosom. Snáď nebudem iba 1 z 10 mamičiek z Modrého koníka, ktorá dostala možnosť testovať niečo zadarmíčko, tak nám tu ide teraz balamutiť hlávky, začo každopádne veľké ĎAKUJEM @konik_testuje. Takže vecne-stručne-zrozumiteľne idem na to.

Čítaniu zdar!

Keď mi prišla správa, že som bola vybratá do testovania zubnej pasty neverila som vlastným očiam, asi dva dni predtým mi kuriér priniesol inú pastu ako dm skautke, tak si vravím a to bude znamenie, že jedna z nich bude isto pre mňa TOP. Od mala som hrozný zubofil. Biele, čisté zuby a svieži dych, boli premňa základ, ak sa dalo 3x denne som umývala. HAHA pekná spomienka, do doby než sa narodil prcek, odvtedy som rada, že sa mi podarí umyť zuby pred prvým jedlom, pri prezliekaní pyžama-na obed :D. Toto som brala ako výzvu, nájsť si čas na svoje, tak milované zuby. 

O pár dní neskôr prišiel ráno kuriér „strašne milý pán“. Podľa mňa, robia svoju prácu za trest, alebo ich minimálne za to neodmieňajú výplatou, ale fyzickým trestom. Ak ma raz začnú vzrušovať tresty, isto im pošlem svoje CV. Pozerala som ako puk, čo mi to priniesol za krabicu a neverila som, že vnútri môže byť pasta :D. Bola.

Pasta v jednoduchom menšom obale, s tvarom ľahko padnuteľným do ruky. Dizajn krásny, nedivím sa veď vznikla na konci 60. rokov v Škandinávii. Aplikácia potrebného množštva na kefku je naozaj jednoduchá a nestane sa Vám nehoda, že silnejším stlačením, by Vám vyšlo viacej pasty a nevedeli by ste ju dostať dnu a vyšla by navnivoč. Tu je dávkovanie vyšpekulované, keďže jedným stlačením vyjde množstvo presne na kefku 🙂

Úprimne neznášam reklamy, asi všetci, za jedno sú otravne dlhé, za druhé sú klamlivé a zavádzajúce. Keď som videla reklamu na Zendium Complete Protection, povedala som si, či už tých pást nieje na trhu priveľa. Lenže to som ju ešte nemala doma a neumyla som si s ňou zuby. Písali a vraveli, že táto pasta sa inšpirovala vlastnou obranyschopnosťou ústnej dutiny. Používa enzýmy a proteíny, ktoré vaša ústna dutina potrebuje pre boj proti baktériám. Neobsahuje antibakteriálne zložky na reguláciu zubného povlaku. Zendium chráni vašu ústnu dutinu podporovaním jej prirodzenej obranyschopnosti. Pri čistení zubov zvyšujú enzýmy a proteíny nachádzajúce sa v zubnej paste obranný účinok slín proti baktériám spôsobujúcich problémy so zubami. Tak som to skúsila a zažila na sebe "ráno".

(Nič moc výzor po prehýrenej noci s drobcom, ale ide o pastu :D)

Zendium Complete Protection neobsahuje SLS (sodium lauryl sulphate) v preklade peniacu zložku, ktorá môže dráždiť citlivé ústa. Vďaka tomu sa vám nezmení vnímanie chuti jedla, a tak si ho vychutnáte, aj bezprostredne po čistení zubov. Keďže moje zuby dostávajú na frak kojením Matelka a ďasná zostali po tehotenstve citlivé, toto bola premňa výzva a príležitosť v jednom.

Pre porovnanie po skúsenostiach s inými pastami, bola Zendium naozaj top po umytí zubov. Ako matka, ktorá si rada vychutná chuť svojich raňajok (aj keď občas studených) som ocenila, že som v puse nemala pachuť, ako po vyžutí balíčku orbitiek.

Ráno po umytí zubov som si mohla dopriať ozajstnú chuť jabĺčka, kávy, kaše, pomazánky, jogurta, salámy. (nie všetko naraz neraňajkujem :D)

V neposlednej rade, aj keď o tomto účinku nepíšu, by som sa chcela podeliť o svoj poznatok. Podľa mňa má zubná pasta Zendium Complete Protection aj bieliace učínky. Nie okamžitý, ale po dlhodobejšom používaní je ho vidno🙂.  Ak vás niečo zaujíma pýtajte sa v komente 🙂.

Peknú nedeľu Vám praje vaša Pepa!

#test_zendium

👏😘

14. mar 2017

@kaatuuskaa 😙❤

14. mar 2017

Začni písať komentár...

Odošli