Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pesa34
    22. júl 2022    Čítané 108x

    Testovanie produktov MoliCare

    Keď som sa dozvedela, že si ma vybrali na testovanie produktov MoliCare, veľmi som sa potešila. Túto značku som poznala len zbežne, žiadny produkt som zatiaľ nevyskúšala. Problémy s inkontinenciou trápia mnoho žien, ale veľmi málo sa o tom hovorí, mnohokrát sa ľudia hanbia za únik moču. Nie je pravdou, že inkontinenciou trpia iba seniori, ako si to veľa ľudí myslí. Inkontinencia môže postihnúť mužov aj ženy bez ohľadu na vek. Najčastejšie sa u žien vyskytne hlavne po pôrode, vzhľadom na fyziologické zmeny v organizme. Ľahký únik moču znamená, že moč uniká po kvapkách, napríklad pri vysokej fyzickej námahe, pri kašli alebo kýchnutí. V prípade ľahkého úniku moču treba skúsiť zmeniť životosprávu alebo napríklad začať cvičiť tzv. Kegelové cviky. Tieto cviky posilňujú svaly panvového dna. Na základe testu, ktorý som si urobila, v mojom prípade ide o ľahký stupeň inkontinencie, čiže ide o stresovú inkontinenciu. Nie je pravda, že inkontinencia sa nedá liečiť. Ak je problém väčší, treba navštíviť lekára, ktorý môže predpísať vhodné inkontinenčné pomôcky. Tie sa hradia zo zdravotného poistenia. Existujú aj rôzne lieky, ktoré pomôžu v takýchto prípadoch. Odborný lekár sa taktiež môže rozhodnúť pre operatívny zákrok.

    Produkty na testovanie:

    MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek

    Tento produkt obsahuje 28 ks inkontinenčných vložiek, ktoré sú určené pre ženy a riešia občasný únik moču. Vďaka priedušnému materiálu pomáhajú pokožke dýchať a všetky materiály sú dermatologicky testované, čiže sú vhodné na citlivú pokožku. Sú veľmi pohodlné a majú vysokú savosť, až 70 ml. Fixujú sa o spodnú bielizeň samolepiacim páskom. Ja ich používam každý deň, poskytujú mi istotu.

    MoliCare Premium lady pad 1 kvapka

    Absorpčné vložky na ľahký únik moču pre ženy, balík obsahuje 14 kusov. Sú určené na občasný únik moču, ale sú hrubšie ako MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek, savosť sa uvádza 180 ml. Dajú sa ľahko fixovať o spodnú bielizeň, ja osobne som ich použila už pri začínajúcej menštruácii, ale chýbali mi na nich krídelká.

    MoliCare Premium lady pad 4,5 kvapiek

    Tento výrobok je tiež určený na ľahký únik moču, vložky majú savost 914 ml. Pre mňa nie sú vhodné pre riešenie ľahkého stupňa inkontinencie, využila som ich počas menštruácie, keďže sú dosť hrubé. Klasické balenie obsahuje 14 kusov vložiek. Vďaka priedušnému a jemnému povrchu s Aloe Vera pomáhajú pokožke dýchať. Všetky materiály sú dermatologicky testované a sú vhodné aj pre citlivú pokožku.Obsahujú unikátne patentované krútené vlákno, ktoré odvedie moč do savého jadra a zabraňuje jej prenikaniu späť na povrch. V jadre sa moč premení na gél. Vďaka molekulám Odour Neutralizér vložky rýchlo a spoľahlivo pohltí zápach.

    Celkovo som bola s vyššie uvedenými produktmi spokojná, no pre mňa najvhodnejšou alternatívou pre riešenie môjho problému sú vložky MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek a dodržiavanie správnej životosprávy.

    #test_molicare_lady #recenzia #recenzia_molicare_lady26