icon
1 / 1
avatar

Nikdy som to nejedla,ale takto hladná pred večerou by som neváhala momentálne s degustáciou 🙂

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Som sa oblizla aj za ušami.. cibuľa a ocot je základ

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

No mňaaaaaam aj ja chceeeeem🤪😁

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@andrejka2424 vazne si nikdy nejedla huspeninu?

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@zazalienka bez toho to nejde

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@miaj uz je po veceri, takze smola 😝

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Ja si prosím chleba, cibuľu a masť, huspenina nie je pre mňa.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@januska12323 no to by sa naslo, huspeninu som uz zjedol

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Mňam. Ja si pravidelne varím.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Ani ja som ju nikdy nejedla a ani nemam zaujem
No prajem dobru chut

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@vyrovnanaosoba to sa vari pol dna, ze?

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@ivik4 dakujem, uz je po..

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo ani ja a ani ju jesť nebudem.
Ani tlacenku, oškvarky, vyprážané mäso akéhokoľvek druhu...ani bôčik. Ani kopec iných jedál
😉

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@nyusika to vsetko, co si napisala milujem. vyrastal som na zabijackach u starkych, tak asi preto.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo také jedlo bývalo bežné asi všade.
Mne to nechutilo vôbec nikdy

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@nyusika a na zabijacke bola vzdy topka prasacie mozocky s prazenicou.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo môj dedo miloval krv na cibuľke 😁😁😁

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@nyusika to som nejedol, ale krvavnice ano.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo praženica z mozočkov je TOP 👌 tak isto huspenina a tlačenka. Maximálne 1-2x do roka stačí.
Zabíjačkovú kapustnicu by som dokázala jesť každý deň 💯🍽

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@123tana123 ja jem tak 3 huspeniny do mesiaca, kapustnica je tiez mega, to hej.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo krv som ochutnala v Maďarsku na vianočných trhoch, akože fakt dobrota. Aj mozocek som ako dieťa mala rada, teraz už by som to asi nezjedla

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@vyrovnanaosoba ja som zase krvavnice jedaval alebo krvavu kasu, ale samotnu krv na tej cibulke este nie.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo vyskúšaj, neolutujes 😉

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@vyrovnanaosoba a s cim? s chlebom a nejakou zavaraninou?

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo dobrá na kĺby🙂moja mama si ju vari sama doma, ale ja som to nikdy nejedla🙂)detto ma oblieva pot, keď počujem krvavnice, zabíjačka, tlačenka.Mama môjho frajera ma pozvala na zabíjačku to bola česť mne bolo z toho smradu zle ani som to mäso nemohla zjesť, ale keď to nevidím také pečené mäsko niečo kyslé k tomu by som si dala

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo s čerstvým chlebom. A ja s feferonkou

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo zabudol si na uši ,fajne sparene ,este lepsie opečene 😉

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

ja si studeno/huspeninu pravidelne na jesen (neviem preco prave vtedy mi najviac chuti) robim doma, to je aka mnamkaaaaaa

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

V zivote som to nejedla a ani nebudem 🫣😁 ale dobru chut vsetkym co to lubia.. 👍

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Ohohooooooo. Kolagen ako sa patri. Milujeeeem. Hlavne ten vareny od mamy.

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@slavka034 ináč v Maďarsku v jednej restike, ktora ma michelinsku hviezdicku, majú uši v sezónnom menu tusim ako predjedlo. Vždy si poviem, že nabudúce ochutnám, ale nenabrala som este odvahu 😂😂😂
Možno túto zimu
Ale ináč zabijackove špeciality milujem

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Och nikdy nikdy ani za svet...a tá cibuľa a ocot k tomu...pre mňa mega hnusné

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

robim si samaaaaaa, ale rozhodne bez cibule a octu, lebo by ma roztrhlo

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@andy2305 mohla by si skusit niekedy

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@maryetta tak tak, kolagenik

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@blondiee83 to na tanieri vyzera suprovo, ano zabijackove veci su mnamka

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@santafe sranda a ja sa zase nemozem huspeniny dojest, pravidelne jedavam

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@lucik194 mne by ocot aj cibula chybali a velmi

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@peterusoo no tak ja aj takto.. poctivá domáca tlačenka od svokra, ocot, na vyváženie pukancovy chlieb 😁😁😁

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@zazalienka nooo moze byt tiez samozrejme

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Ja si mnamkam na domácej jarnej možno už aj májovej bryndzi...fajnotka
Huspeninu-studeno jesť veru neviem...nejako mi to nejde dole krkom...ale taká slaninka s cibuľou...či nieco podobne..mnaaaaam

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@elisebah91 ano bryndzu mozem tiez

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Tiez sa radim k tym, co to nikdy nejedli, nevidelI a ani by to do huby nedali, ale... Kam sa dava ten ocot? :D Ako sa to vlastne je? Zaludok sa mi obraca uz len pri pomysleni na huspeninu, ale zvedava som a vobec tam neviem zaradit ocot

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

@refly ja si tu nakrajanu cibulu davam vzdy do malej misky a tam nalejem ocot a tak to jedavam

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Alebo naučili ma, že tlacenku nakrájať na kolesá a poliať mierne octom a popaprikovat...a k tomu nakrájanú cibuľu
@peterusoo

Odpovedz
9. máj 2024
avatar

Môj otec vždy raz za rok navarí, minie nato všetky plastové dózy a taniere a potom to nestíha jesť, tak rozdáva, ku potešenie ostatnych, všetci spokojní lebo robí dosť masovu😁

Odpovedz
10. máj 2024