Som sa oblizla aj za ušami.. cibuľa a ocot je základ
@andrejka2424 vazne si nikdy nejedla huspeninu?
@zazalienka bez toho to nejde
Ja si prosím chleba, cibuľu a masť, huspenina nie je pre mňa.
@januska12323 no to by sa naslo, huspeninu som uz zjedol
Mňam. Ja si pravidelne varím.
@vyrovnanaosoba to sa vari pol dna, ze?
@123tana123 ja jem tak 3 huspeniny do mesiaca, kapustnica je tiez mega, to hej.
@vyrovnanaosoba ja som zase krvavnice jedaval alebo krvavu kasu, ale samotnu krv na tej cibulke este nie.
@vyrovnanaosoba a s cim? s chlebom a nejakou zavaraninou?
@peterusoo dobrá na kĺby🙂moja mama si ju vari sama doma, ale ja som to nikdy nejedla🙂)detto ma oblieva pot, keď počujem krvavnice, zabíjačka, tlačenka.Mama môjho frajera ma pozvala na zabíjačku to bola česť mne bolo z toho smradu zle ani som to mäso nemohla zjesť, ale keď to nevidím také pečené mäsko niečo kyslé k tomu by som si dala
@blondiee83 to na tanieri vyzera suprovo, ano zabijackove veci su mnamka
@zazalienka nooo moze byt tiez samozrejme
Ja si mnamkam na domácej jarnej možno už aj májovej bryndzi...fajnotka
Huspeninu-studeno jesť veru neviem...nejako mi to nejde dole krkom...ale taká slaninka s cibuľou...či nieco podobne..mnaaaaam
@elisebah91 ano bryndzu mozem tiez




Nikdy som to nejedla,ale takto hladná pred večerou by som neváhala momentálne s degustáciou 🙂