Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pipinka540
    Správa bola zmenená    4. nov 2019    

    Ahojte, je tu niekto kto chodí s dieťaťom do endokrinologickej ambulancii??? Nízky vzrast)

    pipinka540
    3. aug 2019    Čítané 110x

    Rodičovská dovolenka

    Ahoj, chcela by som sa opýtať, či dostanem ešte rodičovský v auguste keď je malý 2.8. Narodený? Ako sa vypláca ci mesiac pozadu alebo ako? Ďakujem za odpoveď. 

    Ahoj mamičky... Chcem sa opýtať ci niektorá ležala v BB s dieťaťom a ci mohla?

    Maminky... mala tu uz niektora problemy so soplikami? Uz sme boli aj u dr a nic. Uz druhy ned 38teplota. Ako zistim.ci ma zapal mandli alebo nieco take? Ci nemam hned stresovat uz som zufala.

    Ahoj... prosim poradte volnopredajny liek na kvasinky .

    Maminky... moj skoro stvorrocny syn ma od obedu 39 horucku... od rana mu nic nieje pije vela vody je taky ako kazdy den. Co to moze byt? Dala som sirup no za hodinku zas. Neboli sme ani vonku uz poriadne 3 den. Tak neviem co to moze byt. Zeby to teplo?

    Ahoj mamicky... mala ste niektora po porode bolesti podbrusku? Niesu silne len take slabulinke a ked si postlacam tak aj vtedy.... ale uz som 10mes po porode...

    Ahoj maminky... potrrbujem poradit mozem dat 3 rocnemu synovi kvapky ditustat? Sirupi mu nezaberaju... mate niektora skusenost stymito kvapkami?

    Baby... chcem sa opytat mozem dat 3 rocnemu synovi prop.tinkturu ale domacu... stale kasle a nie a nie ho to prejst... uz sme mali aj abt

    Baby potrebujem poradit... moj 3 rocny syn mal cervene hniusne mandle kaslal... pral tyzden antibiotika kasel nema len naozaj sem tam... no mandle ma stale velke prehlta v pohode nestazuje sa na hrdielko... ci to este zmyzme ? Mala tu niektora take nieco?

    Baby moj 3 rocny syn ma zvacsene a cervene mandle... dr mu dal cedrox 250 mate skusenosti stymto sirupom?

    Baby... moj 5 mes.syn ma uz asi od soboty kaasel... davala som mu do vcera stoptussin ale kasel sa zmenil na taky chrchlavy... bola som vcera u dr ze mu netreba antibiotika... tak som kupila stodal ale newm kolko mu dat? A fenistil kvapky kazal...

    Baby potrebujem poradit... mam 5 mes.syna kasle boli sme aj u dr ze mu neda antibiotika ze netreba... es

    Ahoj maminky... bola som vcera s 3 rocnym synom u dr povedal ze ma spatne cervene mandle... dal mu antibiotika... ale on mi pekne aj papa vsetko... a horucky ma 38... uz asi 3 den... je to pri tejto chorobe normalne? Tak potom nema zapal lebo aj on pocedal ze zapal tam neni len zvacsene a xervene... no a kasle.

    Maminky... moze zvysena teplota byt zo zubkoi? Jeden den mame no na druhy nie a potom zas... malicky ma stale ruky v puse a je nezvozny...

    Baby poradte mi.. 5 mes syn mi nekal 4 den papa nitrilon bolesti nema nic a malo prdka co mu mam dat? Ani teplomer nepomaha

    Ahoj baby... chcem sa opytat ci mozem dat feniklovy caj 5 mes.synovi... nekaka uz 3 den a malo prdka je na UM... ale obyc popradsky fenikel?

    Poprosim poradit ...syn ma kiahne a kupila som hypermangan take kristaliky ci co to je kolko toho treba dat?

    pipinka540
    15. dec 2016    Čítané 74x

    Ovcie kiahne

    Ahoj maminky ... potrebujem poradit... moj 3rocny syn mal v pondelok vecer zvysenu teplotu potom aj cez den... ale uz potom nic.potom sa vecer vyhodil malimi drobnymi vyrazkami... caksla som na duhy den ci nieco viac bude a nic mozno 3... dnes tiez asi 3 ... moze sa este vyhodit viac, ? Ci moze mat len zopar... uz ked sa vyhadzuje vyhodil by sa viac a viac nie???