pixie1
29. máj 2018
283 

Moja skúsenosť s Powerlogy

Hneď na úvod, by som sa chcela poďakovať za možnosť vyskúšať produkty Powerlogy. O zdravé stravovanie sa zaujímam, mám rada dobré a kvalitné produkty a rada si zdravo pomaškrtím. Balíček bol pre mňa ako stvorený:

ORGANIC ESPRESSO BIO KÁVA  https://powerlogy.com/organic-espresso/ EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ  https://powerlogy.com/extra-panensky-olivovy-olej-sabino-leone-500-ml/

PISTÁCIOVÝ KRÉM - link som nenašla

Mám byť úprimná, vyjadriť svoj názor, vlastný úsudok a všetky výhody a nevýhody produktov Powerlogy. Nech sa páči:

ORGANIC ESPRESSO BIO KÁVA 250G

Sme s manželom kávomaniaci. Milujeme sedieť na našej terase a popíjať kávičku. Milujem rannú kávu, jej vôňu a pohodu ktorú si užívam. Mám doma mlynček, a akonáhle sme dorazili domov, napriek neskorému času sme kávu pomleli a pripravili si super espresso na našom pákovom prístroji. Káva krásne napenila, mala príjemnú vôňu a lahodnú chuť. Žiadne trpké, horké, kyslé chute ale TOP super príjemná káva, ktorú si na 100% užijete. Pijem kávu ráno na lačno a nemala som žiadne žalúdočné problémy. Oceňujem ešte obal kávy, ktorý zabezpečuje čerstvosť zrniek.

EXTRA PANENSKÝ BIO OLIVOVÝ OLEJ 

Prisahám, že som nikdy nemala, neochutnala a neovoňala takýto olivový olej. Krásne vonia po olivách až som neverila. Každému, kto nás prišiel navštíviť, som dávala olej – "Čuchni si!" 🙂

Zarmútilo ma, že až tak som zvyknutá na nekvalitný olej a, že čo vlastne v obchodoch predávajú. Spočiatku som si musela zvykať na jeho výraznú chuť. Je dosť silný a výrazný, ale použitý stačí málo a budete spokojný. Ďalšie plus za obal, veľmi sa páči fľaška, pripomína mi malý sekt 🙂 a aj dávkovač.

Na večeru som mojej rodine pripravila špaldové pizza štangle so šalátom. Čerstvo upečené štangle som potrela olivovým olejom, boli naozaj výborné!

Recept: https://www.tinkinerecepty.sk/pizza-tycinky/

  • 250 g hladká špaldová múka 
  • 1 čl himalájska soľ
  • 1/2 balíček sušené droždie 3,5 gram alebo čerstvé droždie 1/3
  • 162 ml teplá voda
  • štipka trstinový cukor
  •  olivový olej

Postup prípravy

  1. Vo vode si rozmiešame kvasnice a cukor.
  2. Do nádoby navážime múku, pridáme soľ a zamiešame. Vlejeme tekutinu a rukou alebo robotom vypracujeme cesto. Cesto sa bude lepiť, rukami doňho ešte zapracujte múku, aby sa nelepilo. Cesto prikryjeme utierkou a necháme kysnúť 1,5 až 2 hodiny (v prípade čerstvého droždia len 45 min). Závisí od teploty, ktorú máte v kuchyni.
  3. Keď máme cesto vykysnuté, zapneme si rúru na 220 stupňov režim pizza, alebo hore/dole ventilátor. Do rúry dáme aj plytký plech, približne do stredu. Pripravíme si podložku na šúlanie paličiek. Vrchnú polku podložky si po dĺžke poriadne pokvapkáme olejom, budeme v ňom paličky "obaľovať".
  4. Cesto si rozdelíme na 9 rovnakých častí, z každej si v ruke vytvarujeme úhľadnú rovnomernú guličku alebo šulec. Ak sa nám cesto lepí, kľudne si pomúčte ruky, alebo trochu cesto. V spodnej časti podložky (ktorá nie je naolejovaná) rukami ušúlajte paličky. Ideálne tenšie a dlhé ako šírka plechu. Ideálne rovnomerne hrubé, aby sa nám krásne upiekli. Každú paličku ešte prešúlajte v oleji, stačí len trochu raz, dva a preneste na papier na pečenie, alebo drevený lopár, aby ešte mierne podkysli. Takto spravte všetky tyčinky.
  5. Keď sa nám rúra vyhriala, otvorte ju a opatrne vysuňte plech (alebo vyberte pokým nemáte v rúre záražky, ktoré vám ho udržia a nespadne). Na plech po jednom prenášajte tyčinky. Ak sa vám veľmi nechce, môžete dať tyčinky na plech aj s papierom na pečenie, ale bez papiera sú oveľa chrumkavejšie a mňam. Pečte 7-8 minút podľa rúry dozlatava. Sú neskutočne chrumkavé. Táto várka vám vyjde na jeden plech.
  6. Na koniec môžte ešte čerstvé štangle potrieť s olivovým olejom s troškou soli.

MOJE ŠTANGLE - ručne vyrobené - parádny tvar :D:D:D

UPEČENÉ

VEČERA MOJEJ 6 ROČNEJ DCÉRKY

MOJA VEČERA - ten tvar štanglí si nevšímať! Aaaah! bola to super večera!!!

PISTÁCIOVÝ KRÉM

Nooooo :D:D:D hovorím, že mi sadli všetky produkty. Ja som totálny maškrtník. Milujem sladkosti a dobroty a milujem pistácie :D . Pistácie, kešu a horká čokoláda sú moje obľúbené dobroty. Jasne že som hneď otvorila a vyskúšala. Veľmi jemný pistáciový krém, akurát sladký a bože taký dobrý, že som ho celý vyžrala!

Áno, neudržala som sa. No nie som dokonalá! Nie všetko naraaaaaz, každý deň lyžičku, dve, tri, štyri.... aÁ každý deň som si hovorila, ešte ti ostalo, upečieš pistáciové flapjacky, švacneš na vrch pistáciový krém a bude dobrá recenzia. Žiaľ - flapjacky sa nekonali.

Takže POZOR- tento krém je vysoko návykový!

- skúšala som ho natrieť na kváskový chlebík aj tak mi to veľmi chutilo a škoda ho džabať kade tade. Dajte si ho poriadnou lyžicou alebo na chlebík!

Ďakujem za možnosť vyskúšať produkty Powerlogy, som veľmi spokojná a odporúčam. Určite niečo vyskúšajte!

#test_powerlogy2 #recenzia

Dakujeme a ano olej je extra trieda super vyrazny...ale su aj jemnejsie...postudujte ako si adekvatne vybrat.
https://www.dusanplichta.com/blog/ako-vybrat-ol...

Pistaciovy krem mame rovnake skusenosti, je to gourmet delikatesa, a ludia si lyzickou naberaju len ...alebo len dokoncia domaci kolac a tak. 🙂

7. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli