Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    plzaque
    28. jan 2017    Čítané 160x

    Ako chutia čaje od Popradský?

    Na úvod svojej recenzie sa chcem poďakovať, že ste vybrali na testovanie čajov práve mňa. Bola to super skúsenosť. Ďakujem tiež za to, že ste ma nakopli robiť niečo s povianočnými kilogramami. Pýtate sa, že ako ste ma nakopli? No predsa keď už mám doma 6 krabičiek čajov na spaľovanie tukov, tak to treba využiť. V neposlednom rade ďakujem za energiu a povzbudenie,  ktoré boli ukryté v čaji Maté. Veru na materskej dovolenke to potrebujeme ako soľ. No a tež ďakujem za to, že spolu so mnou bojujete proti materskej demencii čajíkom Ginko, ktorý zlepšuje činnosť mozgu. Samozrejme nezabúdam poďakovať za čaje z edície zázvor + acai, zázvor + baza a zázvor + citrón. Tie sú proste mňam.

    No ale teraz už o čajoch:

    Čaje sú  zabalené v dobre vyzerajúcich krabičkách, kľudne vhodných aj ako menší prezent. Na každej krabičke je detailne popísané zloženie čaju, účinky byliniek na telo  a tiež motivačné cviky.

    Vo vnútri krabičky sa nachádza sáčok a v sáčku sú uskladnené trojuholníkové nálevové vrecká. Sáčok zabezpečuje udržanie arómy čaju vo vnútri vreciek.

    Zázvor + citrón

    Tento čaj som ochutnala ako prvý, keďže mám veľmi rada zázvor. Verila som, že s citrónom to bude skvelá kombinácia. A veru nesklamal. Chuť citróna bola veľmi silná a zázvor tomu dodával tú pravú pikantnú chuť. Tento čaj sa zaradil medzi moje top čaje. 

    Zázvor + acai

    Opäť pikantný čajík, tentoraz s chuťou po lesnom ovocí,  malinách, čučoriedkach a acai. No ak sa mám priznať, doteraz neviem, čo to acai je, a ako má chutiť. Ale to nič nemení na tom, že čaj je výborný. 

    Zázvor + baza

    Táto kombinácia je naozaj výborná. Lepšiu som so zázvorom ešte nepila. Naozaj krásne vonia, super chutí a popri tom pôsobi antioxidačne. Je výborný nesladený ale i s medom.

    Ginko

    Keď som ho videla, povedala som si: " Som mladá, ginko ešte nepotrebujem."

    No ale teda mala som ochutnať, tak reku uvarím si ho. No opäť ma jeho chuť presvedčila, že nemám veci súdiť podľa obalu. Jeho zloženie je super. Je v ňom malina, citrónové drievko a  mäta, čo je moja najobĺúbenejšia bylina. 

    Maté

    Určite bude chutiť ľuďom, ktorí majú radi čierny čaj. Ja si tiež občas k raňajkám taký uvarím. Takže občas sa u mňa v pohári tento čaj objaví. Testovala som ho ráno k chlebíku so šípkovým džemom. Je to celkom zaujímavá chuť nakoľko je tam mäta, ibištek, pražený koreň čakanky, šípka, orech kola, semeno guarany a listy černíc. Takže naozaj zaujímavá spleť chutí. A veru energiu určite dodáva.

    Pu - Erh

    No a nakoniec to najlepšie. Čaj na spaľovanie tukov. Nevážila som sa, ale určite sa cítim lepšie. Obmedzila som večerné jedenie pečiva a namiesto toho popíjam čaj. Je tam dosť značne cítiť chuť čaju Pu - Erh v kombinácii s ananásom. Čo je najhoršie, do čaju sa mi nasťahoval manžel, ktorému tento čaj chutí najviac zo všetkých testovaných. Síce tvrdí, že chudnúť nepotrebuje, no môj čajík popíja. 

    Možno sa vám zdá, že všetky testované čaje rad radom len chválim, ale keď na nich nie je naozaj čo kritizovať. Veď ochutnajte a uvidíte sami. Pekný večer.

    Dnes nás čakalo milé prekvapenie. Vedela som, že nám má kuriér priniesť čaje, ale, že až toľko, že si môžeme otvoriť čajovňu, tak to som nečakala 😲👏👍 #test_popradske

    (2 fotky)
    plzaque
    4. sep 2016    Čítané 227x

    Ako sme testovali výrobky DM drogérie

    Na úvod by som rada poďakovala DM drogérii a MK za to, že som patrila medzi 20 šťastných dievčat, žien a rodín, ktoré mali možnosť dostať balíček drogérie a otestovať ich kvalitu. Vďaka testovaniu som trošku vypadla zo všedného stereotypu materskej dovolenky, opäť som mala nejakú "pracovnú povinnosť", ktorá bola veľmi príjemná.

    Takže ako to začalo?

    Reagovala som na výzvu, no nečakala som, že spomedzi toľkých žien vyberú práve mňa. Ale áno, prišla mi správa, že som to i ja. O dva dni mi už zvonil kuriér a podával mi balíček. Samozrejme som ho heď otvorila. Výrobky v ňom boli krásne poukladané.

    A ako v mojom hodnotení produkty DM drogérie dopadli?

    1. Špaldová múka

    Rada pečiem, no väčšinou len sladké dezerty. Na etikete píšu, že táto múka je vhodná na pečenie chleba alebo pizze, tak som sa rozhodla, že bude pizza. Nikdy predtým som pizzu nepiekla, ale nebolo to ťažké. O dve hodinky bolo cesto vykysnuté a pizza upečená. Bola naozaj skvelá. odvtedy som ju robila ešte raz a oveľa väččšiu. Múka sa osvedčila na jednotku. Už som bola kúpiť ďalšie balenie, len čo je pre mňa, ako pre mamičku na materskej mínus, že jej cena je dosť vysoká. 

    2. Balea krém na ruky

      Krémik som použila po upratovani kúpeľne, kedy som mala naozaj vysušené ruky. Príjemne vonia a nezanecháva mastný film. Ruky sú po ňom príjemne hladké a o trošku jemnejšie. Tento pocit je na rukách dlhodobo. Praktické balenie do kabelky, a tiež netreba vrchnáčik šróbovať, čo je pre mňa plus. 

    3. Balea tónovací krém

    Použila som ho na očistenú pleť bez podkladového krému. Nakoľko je to krém s jemným make-upom, pokožka bola hydratovaná a zjednotená. Výborná vec na leto, ak si nechcete zaťažovať pleť make-upom a púdrom. I keď po nanesení je pleť trošku lesklejšia,  ja som to nepúdrovala. Používala som to v horúcich letných dňoch, lebo obsahuje aj UV filter. Tiež je to super, keď sa ponáhľate a nemáte čas na precízny make-up, nakoľko nezanecháva fľaky. Menšie mínus je, že sa asi moc nehodí na moju mastnú pleť, pretože sem tam sa mi vytvorili vyrážky. No ťažko pevdať, či za to môže iba krém. 

    4. Ryžové vločky

    Priznávam, že som vločky držala v ruke prvý krát. Jednu vločku som si dala do úst, no bola tvrdá, tak šup pozrieť návod na prípravu. Veľmi jednoduchý. Proste povariť v mlieku a potom nechať  chvíľu odstáť.  Takto jednoducho sa dá urobiť super večera. Pridáte roška cukru, alebo iné sladidlo, trochu ovocia, ale nemusí byť. Naozaj je to veľmi chutné. 

    5. Pena do kúpeľa s vôňou melóna a papáje

    Pena mala u nás po dlhej dobe premiéru. Naposledy som sa s penou kúpala asi pred dvoma rokmi. Väčšinou používame len soľ. No pri malom dieťati pena v kúpeľmi nesmie chýbať. Takže malý sa vďaka testovaniu po prvý krát kúpal v pene. Veľmi sa mu to páčilo. Pena Balea vonia pekne, ovocne, sladko. Pena je hustá a pevná. Dlho vydrží. 

    6. Detský šampón na telo a vlasy

    Krásne vonia, super pení a má pútavý obal. V očkách malého neštípal a dobre sa zmýval. Pozerala som aj jeho cenu a tá je veľmi priaznivá. Jedine, čo mne osobne vadí je, že som zvyknutá na pumpičkové dávkovanie gélu, no ja si to prelejem do dávkovača a problém bude vyriešený. 

    7. Dámsky sprchovací šampón s vôňou rebarbory

    Veľmi praktické balenie. Opäť sladká vôňa. Ja mám radšej na svojej pokožke iné vône, no táto mi až tak nevadí. Po osušení nie je až taká intenzívna. Má v sebe aj jemné peelingové guličky, tie by mohli byť aj hustejšie, zdá sa mi ich tam trochu málo.  Inak je sprchový gél veľmi fajn, samozrejme po ňom, ako po každom sprchovom gély si treba pokožku natrieť krémom. 

    8. Balea deo bodyspray s vôňou limetky a mäty

    Začnime od obalu, ten je veľmi pekný, no to je asi jediné plus tohoto výrobku. Ale teda len podľa mňa. Ja takýmto vôňam nefandím. Veľmi mi to pripomína vôňu osviežovačov do wc. Výdrž je tiež slabá, oproti iným deo sprayom, ktoré cítim od rána až do večera. Pozerala som cenu, tak tá je veľmi prijateľná. Takže ak máte  radi veľmi svieže vône, tak toto bude určite výrobok pre vás, len vám nesmie vadiť, že si ho budete musieť strieknuť viac krát za deň. 

    9. Babylove maslové sušienky

    Sušienky v tvare zvieratiek. Na skus sú trošku tvrdšie, ale to môjmu drobcovi nevadilo. Keď boli otvorené dlhšie, oni postupne zmäkli. Chutia naozaj maslovo. Sladké sú moc neni, preto je to super pre rodičov, ktorí nehcú deťom hneď od malička dávať presladené maškrty. U nás tieto sušienky zmizli na posedenie, stále si z nich malý chodil ujedať. Mne sa ušli asi dve.  Určite sa u nás udomácnia.

    10. Ústna voda Dontodent

    Doteraz sme používali drahú, značkovú ústnu vodu. Boli sme s ňou spokojní. Nebyť testovania, asi by sme ju ani nikdy nezmenili. Pri otváraní tejto vody som bola skeptická a myslela som si, že u nás zapadne prachom, ale mýlila som sa. Manželovi a aj mne naozaj chutí. Neobsahuje alkohol, takže ústa nevypáli ale príjene osvieži. Má naozaj super chuť. Pripomenula mi cukríky, ktoré som mala rada v detstve, teraz už ich nedostať kúpiť. Pozerala som cenu v obchode a neverila som vlasným očiam, je naozaj príjemná. Vyzerá to tak, že pri tejto vode na chvíľu zostaneme. 

    11. Pánsky holiaci strojček na telo

    Výborná vecička. Holí naozaj dobre. Žiletky sú fakt ostré a jemne a rýchlo oholia chlpy. Žiletka má 5 čepieľ, takže holenie je precízne. Rúčka je protišmyková, dobre sa drží. Náhradné hlavice sú o 2/3 lacnejšie, než na môj pôvodný strojček. Prekvapilo ma, že k strojčeku bol pribalený aj praktický malý držiak, ktorý na vani drží super.

    12. Odstraňovač škvŕn  Denk mit

    Tak som sa potešila, že vynašli jednoduchší spôsob odstraňovania škvŕn. Konečne ich nebude treba drhnúť kartáčikom. No po prvom praní moja radosť vyprchala a ostalo len sklamanie zo zničených vecí. Keby som použila žlčové mydlo, tak ako vždy, mohla som mať toto oblečenie ešte ako nové. Takže postupovala som podľa návodu. Nastriekala som a pár minút čakala, potom šup do práčky. Keď škvrna nezmizla, tak som si myslela, že postup bol zlý a čakala som krátko. Tak repete, ale tentoraz som nastriekala a nechala odmočiť celú noc. No i tak fľaky ostali. Tak ďalej už experimentovať nebudem a tento výrobok u mňa dostal stopku. 

    13. Antibakteriálna aviváž

    Vôňa sa mi páči. Evokuje vo mne pocit čistoty. I keď na oblečení nie je až taká intenzívna. Prekvapilo ma aká je riedka, som zvyknutá na hustejšie konzistencie, ale teda už som si pri nalievani zvykla. Prádlo po tejto aviváži nie je také mäkké ako po iných reklamovaných značkách, ale mne to nevadí . Táto aviváž mi dodáva pocit, že tie vecičky sú hygienicky čišté.

    Na záver.

    Toto sú moje postrehy pri testovaní trinástich výrobkov pre DM drogériu. Z moje strany určite spokojnosť s väčšinou testovaných produktov. Ďakujem za super skúsenosť a rozšírenie môjho obzoru.  

    Ak máte nejaké otázky, kľudne sa spýtajte, rada odpoviem. 

    Moja prvá pizza dopadla na 1.. fakt sa my vydarila.. a to nie je samochvála, ale vychválil ju môj manžel 😀 Takže špaldová múka má oddodnes čestné miesto v mojej špajzi 😀 #test_dm4