pr_clanok
1. apr 2021
84 

Ako nakupovať online výhodnejšie?

Online nákupy naberajú na popularite najmä v posledných rokoch. Určite si aj vy radšej vyberiete oblečenie, či kozmetiku z pohodlia domova. Najmä v dnešnej dobe, kedy sme uprostred najväčšej pandémie od čias španielskej chrípky v 20. storočí. Tak ako sú v kamenných prevádzkach rôzne akcie a výpredaje, tak aj online je množstvo možností ako ušetriť. Online akcie, výpredaje, zľavové kódy a kupóny, cashback a mnoho ďalšieho. Poďme si predstaviť takmer všetky možnosti ako ušetriť pri online nákupoch.

Akcie, zľavy a výpredaje

Pravidelné jarné, či jesenné výpredaje. Akcie ako 2+1 zadarmo, či zľavy pri vyššej hodnote objednávky alebo možnosť získania dopravy zdarma. To je len pár tipov ako ušetriť! Portál Tipli vám prináša denne aktualizovaný prehľad všetkých akcií, zliav a výpredajov z viac ako 500 obchodov. Nájdete tu aj tie najznámejšie ako Alza, Tesco, Kaufland, alebo BonPrix. Prezeranie tejto ponuky je absolútne bezplatné a nie je potrebná ani registrácia. Ak ste Tipli doteraz nepoznali, môžete zaručene ľutovať. Na stránke nájdete aj pravidelne aktualizované letáky z tých najväčších obchodov. Tá najlepšia cena vám tak už nikdy neunikne!

Zľavové kódy a kupóny

Čo keby existoval web, kde nájdete takmer všetky zľavové kupóny a kódy prehľadne zoradené podľa kategórie a okamžite pripravené k použitiu? Stačí sa pozrieť na Tipli, kde presne toto nájdete. Jedinou podmienkou je registrácia, ktorá je však mimoriadne rýchla a samozrejme bezplatná. Za tie zľavové kódy to však určite stojí. Nájdete tu aj veľké množstvo exkluzívnych kódov, ktoré sa nikde inde nenachádzajú a vznikli iba vďaka spolupráci Tipli a vášho obľúbeného internetového obchodu. V ponuke sú stovky eshopov a aj najpopulárnejšie módne ako New Yorker, či Otto.

Cashback

Peniaze naspäť z každého nákupu? Áno, znie to možno nereálne, no vďaka Tipli možné, priam až bežné. Cashback, čiže získanie časti peňazí z každého nákupu naspäť je na Tipli možné až po registrácii, ktorá je však bezplatná a váš účet máte okamžite pripravený k použitiu. Navyše dostanete odmenu 5 € za každého kamaráta, či známeho, ktorého pozvete na Tipli a doprajete mu možnosť šetriť už pri jeho najbližšom nákupe zo širokej ponuky eshopov, kde nájdete napríklad aj AliExpress, či Kik.

Ako teda funguje cashback?

Celý proces je mimoriadne jednoduchý. Zaregistrujete sa na webe Tipli. Vyberiete si váš obľúbený obchod a cez Tipli sa prekliknete na jeho webovú adresu. Pokračujete v nákupe, tak ako zvyčajne. Gratulujeme práve ste získali späť peniaze až do výšky 33 % z hodnoty vašej objednávky. A máte to celé za sebou! Využili ste cashbackový portál Tipli.sk, ktorý ponúka najvyšší cashback v Česku a na Slovensku až do výšky 33 % z vášho nákupu. To v praxi znamená, že nákupom cez Tipli môžete získať takmer tretinu sumy späť na váš účet! Cashback, čiže peniaze späť z každého nákupu môžete navyše kombinovať aj so zľavovými kupónmi a rôznymi špeciálnymi akciami. Tie nájdete taktiež prehľadne usporiadané na webe Tipli.sk. Stačí sa iba bezplatne zaregistrovať a ihneď môžete začať šetriť už pri vašej najbližšej online objednávke.

Letáky

Ak ste milovníkom prírody, iste vám prekážajú papierové letáky, ktoré stále využíva množstvo obchodov. Tipli usilovne pracuje na tom, aby papierovým letákom konečne odzvonilo. Pridajte sa k tisíckam ľudí, ktorí si prezerajú Tesco letáky, Kaufland letáky, Lidl letáky a množstvo iných priamo na tipli.sk. Pomôžete tak prírode a aj svojej peňaženke.

Možností ako ušetriť pri nákupe cez internet je množstvo. Na Tipli však nájdete takmer všetky z nich a je len na vás a na vašom rozhodnutí, ktoré sa rozhodnete využívať. Tak hor sa nakupovať!

Začni písať komentár...

Odošli