pr_clanok
29. mar 2017
399 

Ako schudnúť popri starostlivosti o rodinku?

Určite aj vy túžite po nádherne vyformovanej postave s krásne plochým bruškom, ale poznáte to. Zamestnanie, deti, domácnosť...

Času je málo, všade neporiadok. A popri tomto každodennom strese sa priberá na váhe naozaj jednoducho. Nájsť si čas a energiu na pravidelný šport sa zdá ako neriešiteľný problém. A snaha o zmenu zaužívaného jedálnička, za nízko-kalorickú stravu by u vás doma rozpútala tretiu svetovú vojnu. Nuž, čo už... Kto by varil dvojmo, starostí je aj tak dosť veľa. A pre toto všetko sa termín začiatku vášho boja s tukom posúva a posúva, až dovtedy, kým s rachotom nenarazí na začiatok plavkovej sezóny. Opäť ste to nestihli. Možno o rok...

Ak sa tento scenár objavuje aj u vás, nerobte si starosti. Nie ste sama a nejaké to kilečko navyše ešte nikoho nezabilo. Ak však chcete skutočne schudnúť a skĺbiť vašu vytúženú premenu na sexi maminu so starostlivosťou o rodinku, je tu zaujímavý tip, vďaka ktorému už nadchádzajúcu plavkovú sezónu nepremeškáte. Ako teda schudnúť? Tým záhadným tipom je inovatívny nápoj na jednoduchšie chudnutie FitoSlim. Nie, nebojte sa, nejde o ďalší neúčinný prípravok sľubujúci zázraky. FitoSlim je iný.

Tento osviežujúci nápoj na chudnutie s pomarančovou príchuťou  zariadi, že vaša cesta za vysnívanou postavou nebude ubíjajúca a že to zvládnete aj popri vašich bežných starostiach. Aj malé dieťa vie, že ak chcete schudnúť, musíte menej jesť. To sa však ľahšie povie, ako urobí. Hlavnou výhodou FitoSlimu je, že vás doslova prinúti menej jesť bez toho, aby ste si to vôbec všimli. A pocit hladu? Zabudnite na neho.

FitoSlim obsahuje špeciálnu vlákninu z hľúz rastliny Konjac, ktorá pohlcuje kvapalinu a svoj objem dokáže zväčšiť niekoľko stonásobne. Pre telo je však nevyužiteľná a má nulovú kalorickú hodnotu. FitoSlim tak doslova naplní váš žalúdok, čím sa obmedzí jeho kapacita prijať zvyčajnú porciu jedla a vy jednoducho zjete menej. Táto vláknina tiež dokáže obaliť prijatú potravu, čím spomalí vstrebávanie živín. Výsledný efekt je tak ešte výraznejší bez pocitu hladu a bez pravidelných „žravých“ útokov na obsah vašej chladničky. Vláknina obsiahnutá vo FitoSlime je jedinou prírodnou látkou určenou na chudnutie, ktorej účinky sú klinicky preukázané a ktorú podporuje aj Európska komisia. Účinnosť FitoSlimu je preto viac ako istá.

FitoSlim zabezpečí okrem rýchlejšieho a pohodlnejšieho chudnutia aj ochranu vašich svalov, ktoré sú životne dôležité pre udržanie dobrej úrovne bazálneho metabolizmu. To oceníte po ukončení chudnutia – pravdepodobnosť že znova priberiete sa zníži. Ochranu vašich svalov majú na starosti aminokyseliny L-Leucín a L-Glutamín.

Ak teda chcete schudnúť jednoduchšie a toto leto konečne zažiariť s plochým bruškom v plavkách, alebo sa len chcete cítiť zdravšie, použite FitoSlim. Je to vynikajúci pomocník na chudnutie, ideálny pre maminy ktoré toho musia za deň veľa stihnúť.