pr_clanok
24. máj 2022
199 

Ako si vybrať dokonalé dámske tenisky k letným šatám?

Letné šaty a tenisky sú klasickou kombináciou z dobrého dôvodu. Ak milujete šaty, nie je nič uspokojivejšie, ako si obliecť svoj obľúbený letný kúsok počas horúceho dňa a skombinovať ho s pohodlnými teniskami. Ste tak okamžite pripravená na dlhú prechádzku, improvizovaný výlet do mesta alebo na nočný tanec.

Prečo si k šatám obuť tenisky?

Sandále a šľapky nie sú jediným spôsobom, ako pozdvihnúť letné šaty. Vyzerajú síce elegantne, no celodenné výlety môžu viesť k pľuzgierom a boľavým klenbám. Tenisky sú tak samozrejmosťou, pokiaľ ide o víkendové nosenie, cestovanie a objavovanie nových miest – koniec koncov, tieto tenisky boli vyrobené na chôdzu. Tenisky vám poskytujú možnosti, ako dodať napríklad spojením bielych tramiek a sexy mini šiat odhaľujúcich nohy športovo-elegantný, ale stále veľmi štýlový outfit.

Čo sa týka tohto štýlu, hodí sa v podstate všetko. Môžete sa hrať s protikladmi a spojiť retro hrubé tenisky s koketnými, priliehavými šatami. Alebo spojte elegantné kožené tenisky s cool modrými midi šatami zo Zary. Ďalším trikom je farebné zladenie šiat a tenisiek, napríklad spojenie námorníckych kopačiek s kravatovými šatami, ktoré obsahujú podobné odtiene. Môžete tiež staviť na romantiku v sladkých ružových šatách so špagetovými ramienkami a doplniť ich teniskami so suchým zipsom. Nech už si vyberiete akýkoľvek vzhľad, vaše nohy sa vám poďakujú. 

Tenisky k ležérnym šatám

Tenisky dodajú pekným šatám nonšalantný trendový vzhľad. Existuje toľko štýlov, z ktorých si môžete vybrať, avšak vždy sa držte vhodnej farebnej kombinácie a štýlu, ktorý je pohodlný a vhodný pre vaše nohy a členky. Ak chcete univerzálne dámske tenisky, ktoré sa budú hodiť k majoritnej väčšine vašich šiat, stavte na biele alebo krémové tenisky. Sú ideálnym miestom, kde začať, pretože sa dajú nosiť ku všetkým outfitom a vyzerajú jemne, no stále veľmi štýlovo. Ak však chcete túto sezónu oživiť svoje oblečenie, vyberte si farebné tenisky, ktoré s maxi/midi šatami taktiež vyzerajú úžasne.

Kľúčom k úspešnému noseniu tohto druhu šiat je nájsť pár tenisiek, ktoré vám sadnú, a budú sa farebne a štýlovo hodiť k vašim šatám. Ak ste vyššia, obujte si tenisky k maxi šatám a cez vrch si prehoďte koženú bundu, ktorá dodá šatám ležérnejší vzhľad. Ak ste menšieho vzrastu, tenisky noste k šatám, ktoré vám padnú tesne nad kolená. V šatách je najlepšie držať sa voľnejších strihov v štýle boho, keďže vypasované šaty s teniskami nie vždy dobre fungujú. V tomto outfite sa budete cítiť koketne a zábavne, no tiež štýlovo a bezstarostne. Dokonalé!

Tenisky k elegantnejším šatám

Počas letnej spoločenskej udalosti si spríjemnite život tým, že si k šatám obujete biele tenisky. Tenisky na platforme vám dodajú pridanú výšku bez nepríjemných pocitov, ktoré so sebou prináša nosenie podpätkov. Zaistia tak, že môžete byť na nohách celý deň, a to úplne bez bolesti. Táto alternatíva je tiež vhodná pre dievčatá, ktoré sú na nosenie podpätkov ešte primladé. Ideálne je v tomto prípade skombinovať s bielymi teniskami dlhé šaty alebo maxi šaty, ktoré sú vhodné na letnú párty. Šaty fungujú s teniskami, pretože vrch je väčšinou upnutejší, ale sukňa je voľnejšia. Skvelé je, že v súčasnosti si svoj štýl a vhodný strih tenisiek nájde už naozaj každá žena. Na trhu je obrovské množstvo distribútorov a výrobcov obuvi, ako je napríklad CCC, ktorí ponúkajú naozaj široký sortiment dámskych a detských tenisiek nielen v kamenných obchodoch, ale tiež na internete.

Začni písať komentár...

Odošli