pr_clanok
16. jan 2017
1512 

Bojujete s kilami navyše? Príbeh Zory vás inšpiruje k tomu s nimi konečne zatočiť!

Zora bojovala s prebytočnými kilami celých desať rokov. Vnímala nepríjemné pohľady okolia, nemohla na seba zohnať pekné oblečenie a navyše bola kvôli nezdravému stravovaniu stále unavená. Nezaberali ani klasické diéty. Zora sa ale nevzdala. Čo nakoniec zabralo? Na to vám sama odpovie.

Nikdy som nebola ten typ, ktorý má problémy s postavou. Jedla som, čo mi prišlo pod ruku a moje stravovanie bolo veľmi nepravidelné. O polnoci som sa bez výčitiek vkradla do kuchyne a nahádzala do seba všetko od čokolády cez chipsy. To všetko som s chuťou zapila kofolou. Stravovala som sa vo fast foodoch a večerala polotovary. Ani mi vtedy nedochádzalo, že únava, na ktorú som si často sťažovala, pramení z toho, čo jem. Lenže tým to ešte len začalo.

Priberať som začala až na vysokej škole. Doktori u mňa objavili syndróm polycystických vaječníkov. Musela som podstúpiť liečbu a začať užívať hormóny. A váha tak išla ešte viac hore.

Nejakú dobu som ručičku na váhe toľko neriešila. Postupom času mi začalo dochádzať, že moje oblečenie je mi čím ďalej tesnejšie. A keď mi moja váha ukázala dokonca 114 kg, rozhodla som sa, že s tým už niečo musím urobiť.

Vtedy začal neustály kolotoč diét. S kilami som zápasila 10 rokov a bez zmien.

Výsledkom bol vždy len jo-jo efekt. Zlom prišiel až v momente, keď mi kamarátka Soňa odporučila, aby som išla na konzultáciu do NATURHOUSE. Ona sama tak zhodila 16 kíl. Tak som si povedala, že za to nič nedám. Konzultácie majú zadarmo, prečo to aspoň neskúsiť.

Svoje rozhodnutie neľutujem. Výživová poradkyňa mi navrhla jedálniček na mieru, podľa mojich chutí a predstáv. Vysvetlila mi, kedy a čo môžem bez výčitiek svedomia konzumovať. A po krátkej dobe prišli prvé výsledky.

Vďaka silnej motivácii a podpore som získala vôľu jesť pravidelne a polotovary som vymenila za čerstvé a výživovo hodnotné potraviny. Je skvelé objavovať nové a nové chute a dokonca sa cítiť sýto! K tomu som navyše pridala zumbu a cítim sa o dosť lepšie ako predtým.

Všetkým, ktorí bojujú so svojou postavou odkazujem jediné: odhodlajte sa! A hlavne do toho choďte naplno. Pretože až sa do toho dostanete, nebudete chcieť prestať. A uvidíte, že výsledky sa dostavia skôr, než čakáte.