pr_clanok
4. nov 2015

Celý budúci týždeň sa budete prebúdzať do rozmanitého sveta LEGO® DUPLO®

Obklopte sa farebným svetom DUPLO kociek. Začíname už v pondelok 9. 11. 2015. Môžete sa tešiť na mnoho užitočných informácií a rád týkajúcich sa tematických stavebníc LEGO DUPLO, s ktorými si vaši malí stavitelia na jednej strane užívajú množstvo zábavy, na strane druhej sa prirodzene rozvíjajú. Prinesieme vám tipy, ako byť tento rok tým najlepším Ježiškom, budeme sa učiť počítať a zahráme sa aj na hrdinov. Navyše na vás čakajú tri súťaže o skvelé LEGO DUPLO stavebnice.

Keď učenie je zábavou

Tematické LEGO DUPLO stavebnice učia malých staviteľov počítať, rozpoznávať farby či tvary, rozvíjať nekonečnú detskú fantáziu a spoznávať okolitý svet. Naše herné tipy vám pomôžu byť tým najlepším sprievodcom, učiteľom i kamarátom súčasne. Čo ešte môžete zažiť s kockami LEGO DUPLO, zistíte počas budúceho týždňa v rámci Týždňa so značkou LEGO DUPLO alebo sa môžete inšpirovať na www.facebook.com/LEGODUPLOSlovensko.

Podeľte sa s ostatnými rodičmi o svoje skúsenosti a zážitky s vašimi najmenšími. Pripravte si otázky, na ktoré chcete poznať odpoveď a spoznajte stavebnice LEGO DUPLO tak, ako ich možno ešte nepoznáte.

Počas budúceho týždňa sa teda budeme rozprávať o týchto témach:

  • Ako najlepšie rozvíjať s kockami LEGO DUPLO jemnú motoriku?
  • Ako a čo stavať, keď začínate s kockami LEGO DUPLO?
  • Ako pomôže hranie s LEGO DUPLO kockami v poznávaní okolitého sveta a čo všetko sa vďaka nim môžu deti naučiť?
  • Ako sa hrať a byť kreatívnymi?
  • Akými stavebnicami urobíte vašim najmenším počas tohtoročných Vianoc najväčšiu radosť?

Tešíme sa na vás a spoločne prežitý týždeň plný inšpirácie a neobyčajných zážitkov.

Začni písať komentár...

Odošli