pr_clanok
24. júl 2017
765 

Čo pristane akej postave? Zistili sme to za Vás!

Ste obdarená ženskými krivkami, máte vysokú postavu alebo Vás trápi väčšie bruško? V e-shope Blancheporte.sk nájdete oblečenie, ktoré padne ženám všetkých tvarov!

Vysoká postava

Ste v spoločnosti často kvôli svojej výške v centre pozornosti? A prečo nie! Nebojte sa experimentovať s farbami, vzormi, extravagantnými strihmi a potlačmi a naopak zabudnite na nudné jednofarebné outfity. K jednoduchému vŕšku si tak oblečte napríklad vzorované nohavice alebo sukňu s potlačou. Pristanú Vám pohodlné nohavice, v lete pokojne aj v 7/8 dĺžke. Ideálna je pre Vás  kombinácia voľnejších priliehavých kúskov. Milujete podpätky, ale nechcete ich kvôli svojej výške nosiť? Stačí si len vyberať také topánky, ktoré nebudú mať príliš vysoký opätok.

Malá postava

Príroda Vám vo výške príliš nenadelila? Voľte také kúsky, ktoré Vás opticky predĺžia a zvýraznia Vašu siluetu. Ideálnymi pomocníkmi sú v tomto prípade vypasované strihy, zvislé prúžky a lesklé materiály. Trefou do čierneho sú pre Vás nohavice s vysokým pásom. To isté platí aj o sukniach, dajte si ale pozor na ich dĺžku – nemala by byť dlhšia ako pod kolená. Rada si obliekate saká? Zamerajte sa na tie kratšie, vďaka nim budú Vaše nohy vyzerať dlhšie. Výšku opticky naženiete tiež topánkami na podpätku. A ak si na lodičky príliš nepotrpíte, obujte si tenisky na platforme.

Veľké prsia

Máte bujný dekolt? Smelo ho ukážte. Vo Vašom prípade je úplným základom správna spodná bielizeň. Zamerajte sa na to, aby Vám dodala potrebnú oporu a aby držala pevne všetko, čo má. A čo navrch? Rozhodne jednoduché tričká s výstrihom do "V", ktoré Vám v kombinácii s krátkym slušivým náhrdelníkom vykúzlia krásny dekolt. Pokiaľ na svoje poprsie nechcete príliš upozorňovať, oblečte si tričko s okrúhlym výstrihom. Nezabudnite tiež zvýrazniť svoj pás. Ten docielite jednoducho širším opaskom a vypasovaným strihom nohavíc.

Väčšie bruško

Trápi Vás väčšie bruško? Sťahovacie nohavičky a korzety dokážu ozajstné divy. Čo sa týka samotného oblečenia, vyberajte si skôr vzdušné, voľnejšie a dlhé kúsky, ktoré Vaše brucho nebudú zbytočne zdôrazňovať. Skvelú službu Vám preukážu tiež nohavice s vysokým pásom. Nosíte rada šaty? Potom si obliekajte zavinovacie modely a šaty v empírovom strihu. Ak dávate prednosť radšej sukniam, stavte na tie s rozšírením do "A". Môžete si určite dovoliť nosiť aj saká, siahnite ale jedine po tých s prehnutím v páse. Nezabudnite ani na doplnky, pretože práve tie sa postarajú o prilákanie pozornosti tam, kam potrebujete.

Široké boky
Široké boky nie sú tabu. Buďte pyšná na svoje zmyselné krivky. Ak im potrebujete dodať ten správny tvar, oblečte sa do tvarujúcej  spodnej bielizne. Zamerajte sa predovšetkým na dlhšie tričká s volánmi a inými detailmi, môžu byť aj s rozparkami. Ideálnymi nohavicami pre Vás sú tie s vysokým pásom. Ak nemáte výrazný pás, použite opasok, ktorý ho krásne zdôrazní. Ani sukniam sa nemusíte vyhýbať. Na Vašej postave budú tým pravým modely so strihom do "A". Vašim tvarom budú lichotiť tiež puzdrové sukne. Musia byť ale do pása a aspoň ku kolenám. Opticky svoju postavu môžete zoštíhliť aj výberom správnej obuvi.

Ak aj máte akúkoľvek postavu, myslite na to, že najdôležitejšie je vedieť, čo Vám pristane. Internetový e-shop s originálnou francúzskou módou Blancheporte Vám v módnej poradni napovie, ktoré kúsky sa k Vám hodia. A navyše máte teraz jedinečnú možnosť ušetriť až 80 %! Nebola by škoda nevyužiť to?